Személyi adatlap
Ásványi, Balázs
WATER 15: (9) 1757
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
Szigeti J., Greff B., Ásványi B., Varga L., Hanczné Lakatos E., Molnár Z., Sáhó A.: Mikrobiológiai anyag és eljárás gyógynövényi hulladékok komposztálására
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: magyar
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 103: (3) pp. 1059-1068.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
FOOD CONTROL 130: 108236
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 49: (2) pp. 337-341.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
ADVANCES IN MICROBIOLOGY 10: (1) pp. 1-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
nyelv: angol
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 48: (2) pp. 143-149.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
INTERVIROLOGY 57: pp. 254-269.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
JOURNAL OF DAIRY SCIENCE 96: (3) pp. 1661-1667.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
Sipos-Kozma Zs, Szigeti J, Ásványi B, Varga L: Heat resistance of Clostridium sordellii spores.
ANAEROBE 16: (2) pp. 226-228.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol

