Országos Doktori Tanács

Személyi adatlap

Ajtony, Zsolt

személyes adatok
név
Ajtony Zsolt

Az adatok frissességéről nyilatkozott: 2024-06-11

doktori iskolák
fokozatok
tudományos fokozat
PhD
fokozat megszerzésének éve
1989
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve
ELTE
munkahelyek
2016 –

Széchenyi István Egyetem

egyetemi oktató

kutatás
kutatási terület
Élelmiszer-analitika.
jelenlegi kutatásainak tudományága
élelmiszertudományok, agrárműszaki tudományok
közlemények
2022

Sik Beatrix, Székelyhidi Rita, Lakatos Erika, Kapcsándi Viktória, Ajtony Zsolt: Analytical procedures for determination of phenolics active herbal ingredients in fortified functional foods: an overview

EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248: (2) pp. 329-344.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 10

nyelv: angol

2022

Csuti Aron, Sik Beatrix, Ajtony Zsolt: Measurement of Naringin from Citrus Fruits by High-Performance Liquid Chromatography–a Review

CRITICAL REVIEWS IN ANALYTICAL CHEMISTRY pp. 1-14.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 7

nyelv: angol

2019

Sik Beatrix, Kapcsándi Viktória, Székelyhidi Rita, Hanczné Erika L., Ajtony Zsolt: Recent Advances in the Analysis of Rosmarinic Acid From Herbs in the Lamiaceae Family

NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 14: (7) p. 1934578X1986421.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 54

nyelv: angol

2013

Ajtony Z, Szoboszlai N, Bencs L, Viszket E, Mihucz VG: Determination of ethyl carbamate in wine by high performance liquid chromatography

FOOD CHEMISTRY 141: (2) pp. 1301-1305.

dokumentum típusa: Folyóiratcikk

független idéző közlemények száma: 48

nyelv: angol