Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Gálné Remenyik Judit
Inzulinérzékenységet növelő kémiai struktúrák termesztett gyümölcsökben

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Gálné Remenyik Judit
helyszín: DE MÉK
helyszín rövidítés: DE


A kutatási téma leírása:

Inzulinérzékenységet növelő kémiai struktúrák termesztett gyümölcsökben

előírt nyelvtudás: magyar
ajánlott nyelvtudás: angol
további elvárások: 
MSc diploma

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-03-15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )