Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Győri Zoltán
Azonos szőlőfajták antioxidáns tartalmának vizsgálata eltérő termesztési körülmények között

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Győri Zoltán
helyszín (magyar oldal): DE MÉK
helyszín rövidítés: MÉK


A kutatási téma leírása:

A szőlő termésének antioxidáns tartalma több tényező együttes hatásának eredményeként alakul ki ezek közül meghatározó a fajta, valamint a termesztési körülmények. Ezért a Tokaj-Hegyaljai termőtájon kívánjuk vizsgálni azonos fajták eltérő termőhelyen (dűlőkben) történő viselkedését.

előírt nyelvtudás (magyar oldal): magyar, angol
ajánlott nyelvtudás (magyar oldal): angol
további elvárások (magyar oldal): 
MSc diploma

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-03-15


2017. I. 31.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. március 10-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2343 ( 2017. II. 28. )