Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Győri Zoltán
Azonos szőlőfajták antioxidáns tartalmának vizsgálata eltérő termesztési körülmények között

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Győri Zoltán
helyszín: DE MÉK
helyszín rövidítés: MÉK


A kutatási téma leírása:

A szőlő termésének antioxidáns tartalma több tényező együttes hatásának eredményeként alakul ki ezek közül meghatározó a fajta, valamint a termesztési körülmények. Ezért a Tokaj-Hegyaljai termőtájon kívánjuk vizsgálni azonos fajták eltérő termőhelyen (dűlőkben) történő viselkedését.

előírt nyelvtudás: magyar, angol
ajánlott nyelvtudás: angol
további elvárások: 
MSc diploma

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-03-15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )