Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Győri Zoltán
A különböző gabona eredetű élelmiszer alapanyagok ásványi anyag tartalom adatbázisának frissítése

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola

témavezető: Győri Zoltán
helyszín: DE Élelmiszertudományi Doktori Iskola
helyszín rövidítés: DE


A kutatási téma leírása:

A különböző gabona eredetű élelmiszer alapanyagok ásványi anyag tartalom adatbázisának frissítése. A gabonakutatások egyik újszerű témája annak feltárása, hogy az elmúlt évszázadban történő fajta, agrotechnika, éghajlat-időjárás változás mennyiben befolyásolta az ásványi anyag összetételt. Az adatok frissítése és a tendenciák feltárása különösen fontos az emberi fogyasztásra kerülő termékek napi beviteli mennyiségének, változásának becslése szempontjából. A vizsgálandó növények a jelentkező érdeklődésének megfelelően lehetnek a búza és kukorica vagy az úgynevezett kis gabonafélék közül.

előírt nyelvtudás: magyar
ajánlott nyelvtudás: angol
további elvárások: 
MSc diploma

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-03-15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )