Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Témakiírás
 
Kovács Tibor
Elektronikus megfigyelő és ellenőrző rendszerek objektumorientált optimalizálása különös tekintettel a biztonsági kockázatok rendszerére

TÉMAKIÍRÁS

Intézmény: Óbudai Egyetem
katonai műszaki tudományok
Biztonságtudományi Doktori Iskola

témavezető: Kovács Tibor
helyszín (magyar oldal): Bánki Donát GBK
helyszín rövidítés: BDGBK


A kutatási téma leírása:

A különböző biztonsági kockázatú létesítményekben telepítendő, illetve telepített biztonságtechnikai zártláncú televíziós rendszerek (ZTV, CCTV) megfelelőségi értékelése, tehát, hogy azok megfelelnek-e az adott problémával kapcsolatosan megfogalmazott szakmai-megrendelői elvárásoknak jelenleg nem megoldott, mert eddig nem kerültek megalkotásra az általános objektum-specifikus tervezési (és kivitelezési) alapelvek.

Kutatási célok:
1. A különböző biztonsági kockázatú létesítmények videó megfigyelő rendszerei alapkövetelményeinek megalkotása.
2. A gyakorlati életben is jól alkalmazható minősítési, kritérium rendszer kifejlesztése, ami támogatást nyújt mind a Megrendelő, mind a Tervező és Kivitelező, valamint a rendszer megfelelőségét vizsgáló részére.

felvehető hallgatók száma: 1

Jelentkezési határidő: 2017-01-31


2017. III. 21.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. május 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2343 ( 2017. II. 28. )