Bejelentkezés
Fórum
Szervezet
tisztségviselők
tagintézmények
határozatok
alapító okirat
ügyrend
Doktori képzés
doktori iskolák
intézményenként
tudományáganként
azonosító alapján
megszűnt
oktatók
név alapján
kutatási téma szerint
archívum
témakiírások
doktori iskolánként
tudományáganként
kutatási téma szerint
témavezetések
hallgatók keresése
Doktori védések
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
doktori iskolánként
Honosított fokozatok
intézményenként
tudományáganként
név szerint
dátum szerint
Habilitációs előadások
intézményenként
tudományterületenként
név szerint
Dokumentumok
nyilvános anyagok
hírek
jogszabályok
útmutatók
Kapcsolatok
elérhetőségünk
partnereink
Témakiírás
Inzulinérzékenységet növelő kémiai struktúrák termesztett gyümölcsökben
TÉMAKIÍRÁS
Intézmény:
Debreceni Egyetem
élelmiszertudományok
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
témavezető:
Gálné Remenyik Judit
helyszín (magyar oldal): DE MÉK
helyszín rövidítés: DE
A kutatási téma leírása:
Inzulinérzékenységet növelő kémiai struktúrák termesztett gyümölcsökben
előírt nyelvtudás: magyar
ajánlott nyelvtudás (magyar oldal): angol
további elvárások:
MSc diploma
felvehető hallgatók száma: 1
Jelentkezési határidő: 2017-03-15
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )