Thesis supervisor: Róbert Romvári
Location of studies (in Hungarian): Kaposvári Egyetem, Agrár-és Környezettudományi Kar, Mezőgazdasági Termékminősítő Tanszék Abbreviation of location of studies: AKKMT
Description of the research topic:
A téma keretében vizsgálni kívánjuk a leggyakrabban alkalmazott hőkezelési eljárások hatásait a termékek érzékszervi tulajdonságaira, eltarthatóságára. A szín, a szerkezet és az aromaanyagok műszeres (elektronikus orr és nyelv, GC-MS) mérésén túl az oxidatív jelleg leírását tervezzük. A várható eredmények az élelmiszertechnológia és a dinamikus fejlődő „kitchen science” területén hozhatnak újszerű ismereteket.
Required language skills: angol Number of students who can be accepted: 1
Deadline for application: 2014-06-10
2024. IV. 17. ODT ülés Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).