Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Róbert Romvári
Eltérő hőközlési módok hatása sertéshúsok és húskészítmények minőségi tulajdonságaira

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Kaposvár
animal husbandry
Doctoral School of Animal Science

Thesis supervisor: Róbert Romvári
Location of studies (in Hungarian): Kaposvári Egyetem, Agrár-és Környezettudományi Kar, Mezőgazdasági Termékminősítő Tanszék
Abbreviation of location of studies: AKKMT


Description of the research topic:

A téma keretében vizsgálni kívánjuk a leggyakrabban alkalmazott hőkezelési eljárások hatásait a termékek érzékszervi tulajdonságaira, eltarthatóságára. A szín, a szerkezet és az aromaanyagok műszeres (elektronikus orr és nyelv, GC-MS) mérésén túl az oxidatív jelleg leírását tervezzük. A várható eredmények az élelmiszertechnológia és a dinamikus fejlődő „kitchen science” területén hozhatnak újszerű ismereteket.

Required language skills: angol
Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2014-06-10


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )