Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Éva Farkas
A tanulási eredmény alapú képzéstervezés és –fejlesztés lehetőségei a szakképzésben/felnőttképzésben/felsőoktatásban

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Szeged
teaching
Doctoral School of Education

Thesis supervisor: Éva Farkas
Location of studies (in Hungarian): Neveléstudományi Intézet
Abbreviation of location of studies: NI


Description of the research topic:

A tanulási eredmények megközelítés az elmúlt évek legnagyobb hatású fejlesztő eszközévé és az európai oktatási reform legfontosabb elemévé vált. A tanulási eredmények megközelítés nem egyszerűen egy új technika, hanem radikálisan új gondolkodásmód, amely alapvetően átalakít(hat)ja az oktatás világát. A kimenet felőli szabályozás fontos alkotóelemei a képesítési keretrendszerek, amelyek csak akkor tudnak rendszerként működni, ha az egyes képesítéseket, képzési programokat, tantárgyakat, modulokat is a tanulási eredmények formájában fogalmazzák meg. A kutatási téma a tanulási eredmények megközelítés alkalmazási lehetőségeinek vizsgálatára irányul a szakképzési, a felnőttképzési vagy a felsőoktatási szektorban.

Required language skills: magyar
Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2017-09-15


2017. III. 21.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. május 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2343 ( 2017. II. 28. )