Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Erzsébet Bachmann
A 21. század építőművészetét és tárgyformálási szemléletét meghatározó high-tech funkcionalizmus és dekorativitás harmóniájának innovatív megfogalmazása

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Pécs
architecture
Marcell Breuer Doctoral School

Thesis supervisor: Erzsébet Bachmann
Location of studies (in Hungarian): PTE PMMIK Rókus u. 2.
Abbreviation of location of studies: O_st


Description of the research topic:

A gyár múltja, tradíciói, és az alkalmazott technológiák stabil alapot teremtenek új vonalú épített és tárgyi környezetünkbe illeszthető, korszerűbb formában újjáépülő kerámia tárgyak, alkalmazások tervezéséhez, melyekben az esztétika mellett már a funkció is jelentős szerepet játszik. A Zsolnay Manufaktúra Zrt. sokoldalú, innovatív vállalat mely képes az építészeti termékektől az iparművészeti tárgyakon keresztül a kerámiafestményig hihetetlenül sokféle igényt kielégíteni, épített és tárgyi kultúránkat gazdagító tervezési, fejlesztési programot nyújtva.

Required language skills: magyar
Recommended language skills (in Hungarian): angol
Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2016-12-31


2017. III. 21.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. május 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2343 ( 2017. II. 28. )