Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Víz-, anyag és hőtranszport számítások elmélete és hidrogeológiai alkalmazásai

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Miskolc
earth sciences
Sámuel Mikoviny Doctoral School of Geosciences

Thesis supervisor: Balázs Kovács
Location of studies (in Hungarian): Miskolci Egyetem
Abbreviation of location of studies: ME


Description of the research topic:

A téma mind elméleti, mind gyakorlati kutatási feladatokat magába foglal, melyeket a megfelelő matematikai, számítástechnikai és hidrogeológiai ismeretekkel rendelkező doktoranduszok számára, a kutatási témájukhoz illeszkedően egyénileg alakítunk ki. A doktorandusznak lehetősége van meglévő szoftverek átalakítására, speciális problémák megoldása érdekében történő továbbfejlesztésére, különböző numerikus megoldások összehasonlító vizsgálatára, de éppúgy a témához illeszkedik a hallgató kutatási területéhez tartozó problémák hidrodinamikai és transzportmodellezéssel (hő- és anyagtranszport) történő való vizsgálatára és elemzésére is. A tárgy keretében a témavezető által irányított és koordinált önálló kutatás végzésére van lehetőség.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2017-05-12


2017. III. 21.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. május 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2343 ( 2017. II. 28. )