Login
 Forum
 
 
Thesis topic proposal
 
Ömlesztett anyag tömegek kezelése, mozgatása, tárolása, elhelyezése

THESIS TOPIC PROPOSAL

Institute: University of Miskolc
earth sciences
Sámuel Mikoviny Doctoral School of Geosciences

Thesis supervisor: József Molnár
Location of studies (in Hungarian): Miskolci Egyetem
Abbreviation of location of studies: ME


Description of the research topic:

A téma egyaránt áll elméleti és gyakorlati kutatási feladatokból. Egyénileg alakítjuk ki a hallgatóval a megoldandó problémának megfelelően, elsősorban olyan doktoranduszok jelentkezésére számítva, akik alkalmas bányászati, környezetvédelmi és/vagy eljárástechnikai ismeretekkel rendelkeznek. A jelölt lehetőséget és segítséget kap az ömlesztett szilárd anyagok, például szén, ércek, primer építőanyagok, ipari ásványi anyagok, bányameddő, széntüzelési melléktermékek (hamu, füstgáz kéntelenítési gipsz) kezelésének tanulmányozására. A nevezett anyagok rövidtávú mozgatását, tárolását, le- és átrakását valamint nagyobb távolságra való szállítását elsősorban műszaki, gazdasági és környezetvédelmi szempontból vizsgálja és optimalizálja a jelölt, a technikai és a technológiai megoldásokat egyaránt.

Number of students who can be accepted: 1

Deadline for application: 2017-05-12


2017. III. 21.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2017. május 5-én 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 1.2343 ( 2017. II. 28. )