Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Pásztorné Huszár Klára
"PROTEIN CHANGES OF VARIOUS TYPES OF MILK AS AFFECTED BY HIGH HYDROSTATIC PRESSURE PROCESSING"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2008-IX-11 10:00
helye: Bp. Villányi út 35-43. TUDÁSKÖZPONT- ELŐADÓTEREM
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fodor Péter
iskolavezető
Farkas József
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2008. X. 07.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )