Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Pap Kata
"Az élelmiszer mikrobiológia kiemelt szempontjai palackozott forrás- és ásványvíz gyártása során"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2011-V-25 10:00
helye: BCE, Bp., Villányi út 29-43., "ZSIBONGÓ"
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fodor Péter
iskolavezető
Mohácsiné Farkas Csilla
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2011. VI. 07.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )