Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Hegyesné Vecseri Beáta
"Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2005-IV-21 11:00
helye: Bp., Villányi út 29-43., K épület, Klubterem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fekete András
iskolavezető
Hoschke Ágoston
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2005. VI. 07.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )