Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
KÁLMÁNNÉ TUBOLY ESZTER
"Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2009-X-06 14:00
helye: BCE, Villányi út, G épület, TUDÁSKÖZPONT
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fodor Péter
iskolavezető
Farkas József
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2009. XII. 08.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )