Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Szent István Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Bori Zsuzsanna
"HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására" (2016)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2016-IX-29 10:00
helye: SZIE, Budai Campus, 1118 Budapest Villányi út 29-43. G. épület, Tudásközpont terem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
 
 
Vatai Gyula
iskolavezető
Daood Hussein, Kiss Attila
témavezető
A fokozat odaítéléséről az Intézmény Doktori Tanácsa dönt.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )