Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Nyugat-magyarországi Egyetem Doktori Tanácsa
és a
Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola
megszervezte
 
Vajda Katalin
Vajda Katalin
"A sous-vide cook&chill élelmiszertartósítási rendszer mikrobiológiai minőségének javítása" (2015)
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2015-XII-11 12:00
helye: NYME-MÉK Mosonmagyaróvár, Lucsony u. 2. Biotechnológiai Oktató és Bemutató Központ BK-60-as terem
 
Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a doktorjelölt publikációs listája az MTMT-ben
további információk
 
Neményi Miklós
iskolavezető
Szigeti Jenő, Ásványi Balázs
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2015. XII. 16.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )