Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
ZSARNÓCZAY GABRIELLA
"Nitritmennyiségek hatásának vizsgálata húskészítményekben"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2011-IX-13 13:00
helye: BCE, Villányi út 29-43., K épület, KLUBTEREM
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fodor Péter
iskolavezető
Incze Kálmán
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2011. X. 04.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )