Bejelentkezés
 Fórum
 
 
A védés adatai
 
A Budapesti Corvinus Egyetem Doktori Tanácsa
és az
Élelmiszertudományi Doktori Iskola
megszervezte
 
Pásti György
"Kékszőlő - feldolgozási technológiák elemzése a minőségi vörösborkészítés függvényében"
című értekezésének védését
élelmiszertudományok tudományágban
 
A védés időpontja: 2003-VII-07 10:30
helye: Bp., Villányi út 29-43., K épület, Tanácsterem
 
az értekezés tézisei (magyar)
az értekezés tézisei (angol nyelven)
az értekezés
A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
 
 
Fekete András
iskolavezető
Kállay Miklós
témavezető
Az oklevél dátuma (a fokozat odaítélése az Intézmény Doktori Tanácsának döntése alapján): 2003. IX. 22.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )