Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 23.
Személyes adatok
Kókai Zoltán
név Kókai Zoltán
intézmény neve
doktori iskola
MATE Kertészettudományi Doktori Iskola (oktató)
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (törzstag)
Doktori Iskola Tanácsa
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7351
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2004
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Szabó Anna PhD 2015  KTDI-BCE
(50%) Heszberger János PhD 2009  
(50%) Heszberger János PhD 2009  OGDI

abszolutóriumot szerzett:
Györey Annamária (PhD) 2014/01  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Roumia Hala (PhD) (2025/08)  ÉDI
(50%) Zulkarnain Abdul Hannan Bin (PhD) (2025/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület érzékszervi vizsgálati módszerek fejlesztése; elektronikus-humán érzékszervek integrációja;érzékszervi szoftver fejlesztése; preferencia térképezés; termékspecifikus vizsgálati rendszerek kidolgozása
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2022

Pham Tuan M., Varjú Réka, Bujna Erika, Hoschke Ágoston, Farkas Csilla, Nguyen Toan B., Sharma Minaxi, Pandey Ashok, Gupta Vijai Kumar, Nguyen Quang D., Kokai Zoltan: Chemical and volatile composition of Pálinka produced using different commercial yeast strains of Saccharomyces cerevisiae, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 381: (16) 109891
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Surányi József, Zaukuu John-Lewis Zinia, Friedrich László, Kovacs Zoltan, Horváth Ferenc, Németh Csaba, Zoltán Kókai: Electronic Tongue as a Correlative Technique for Modeling Cattle Meat Quality and Classification of Breeds, FOODS 10: (10) 2283
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2021

Sipos László, Nyitrai Ákos, Hitka Géza, Friedrich László Ferenc, Kókai Zoltán: Sensory Panel Performance Evaluation—Comprehensive Review of Practical Approaches, APPLIED SCIENCES-BASEL 11: (24) 11977
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
URL 
2020

Benedek Csilla, Bodor Zsanett, Merrill Vanda Tímea, Kókai Zoltán, Gere Attila, Kovacs Zoltan, Dalmadi István, Abrankó László: Effect of sweeteners and storage on compositional and sensory properties of blackberry jams, EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 246: (11) pp. 2187-2204.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2020

Bodor Zsanett, Kovacs Zoltan, Rashed Mahmoud Said, Kókai Zoltán, Dalmadi István, Benedek Csilla: Sensory and Physicochemical Evaluation of Acacia and Linden Honey Adulterated with Sugar Syrup, SENSORS 20: (17) 4845
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 7
nyelv: angol
URL 
2017

Gere Attila, Sipos László, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Héberger Károly: Which Just-About-Right feature should be changed if evaluations deviate? A case study using sum of ranking differences, CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS 161: pp. 130-135.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2017

Gere Attila, Székely Géza, Kovács Sándor, Kókai Zoltán, Sipos László: Readiness to adopt insects in Hungary, FOOD QUALITY AND PREFERENCE 59: (July) pp. 81-86.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 102
nyelv: angol
URL 
2016

Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 48
nyelv: angol
URL 
2014

A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 17
nyelv: angol
URL 
2014

A Gere, V Loso, A Györey, S Kovacs, L Huzsvai, A Nabradi, Z Kókai, L Sipos: Applying parallel factor analysis and Tucker-3 methods on sensory and instrumental data to establish preference maps, JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 94: (15) pp. 3213-3225.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:222 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
182
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
185
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
61
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
69
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
835

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )