Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. II. 26. Közlemények |
2023
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Langsrud Solveig, Veflen Nina, Allison Rosalie, Crawford Bob, Izsó Tekla, Kasza Gyula, Lecky Donna, Nicolau Anca Ioana, Scholderer Joachim, Skuland Silje Elisabeth, Teixeira Paula: A trans disciplinary and multi actor approach to develop high impact food safety messages to consumers: Time for a revision of the WHO - Five keys to safer food?, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 133: pp. 87-98. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2023
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Vittuari Matteo, Garcia Herrero Laura, Masotti Matteo, Iori Elisa, Caldeira Carla, Qian Zhuang, Bruns Hendrik, van Herpen Erica, Obersteiner Gudrun, Kaptan Gulbanu, Liu Gang, Mikkelsen Bent Egberg, Swannell Richard, Kasza Gyula, Nohlen Hannah, Sala Serenella: How to reduce consumer food waste at household level: A literature review on drivers and levers for behavioural change, SUSTAINABLE PRODUCTION AND CONSUMPTION 38: pp. 104-114. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Kasza Gyula, Csenki Eszter, Szakos Dávid, Izsó Tekla: The evolution of food safety risk communication: Models and trends in the past and the future, FOOD CONTROL 138: p. 109025. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Szakos Dávid, Ózsvári László, Kasza Gyula: Health-related nutritional preferences of older adults: A segmentation study for functional food development, JOURNAL OF FUNCTIONAL FOODS 92: pp. 105065-10. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Szakos Dávid, Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula: Consumer awareness campaign to reduce household food waste based on structural equation behavior modeling in Hungary, ENVIRONMENTAL SCIENCE AND POLLUTION RESEARCH 28: pp. 24580-24589. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 30 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Møretrø T., Nguyen-The C., Didier P., Maître I., Izsó T., Kasza G., Skuland S.E., Cardoso M.J., Ferreira V.B., Teixeira P., Borda D., Dumitrascu L., Neagu C., Nicolau A.I., Anfruns-Estrada E., Foden M., Voysey P., Langsrud S.: Consumer practices and prevalence of Campylobacter, Salmonella and norovirus in kitchens from six European countries, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 347: 109172 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 17 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Temesi Ágoston: Consumer Evaluation of the Role of Functional Food Products in Disease Prevention and the Characteristics of Target Groups, NUTRIENTS 12: (1) p. 69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 63 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Kasza Gyula, Dorkó Annamária, Kunszabó Atilla, Szakos Dávid: Quantification of Household Food Waste in Hungary: A Replication Study Using the FUSIONS Methodology, SUSTAINABILITY 12: (8) p. 3069. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 37 nyelv: angol URL |
2019
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Kasza Gyula, Szabó-Bódi Barbara, Lakner Zoltán, Izsó Tekla: Balancing the desire to decrease food waste with requirements of food safety, TRENDS IN FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY 84: pp. 74-76. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 46 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2023. VIII. 23. |
Szabó-Bódi Barbara, Kasza Gyula, Szakos Dávid: ASSESSMENT OF HOUSEHOLD FOOD WASTE IN HUNGARY, BRITISH FOOD JOURNAL 120: (3) pp. 625-638. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 73 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 280 |
|
|