Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2019. IV. 12.
Személyes adatok
név Hegyesné Vecseri Beáta
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 482-6040
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1989 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Koren Dániel PhD 2021  ÉDI
Fogarasi Attila Levente PhD 2018  ÉDI

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Sörtechnológiai kutatások, termékfejlesztés, malátázás optimalizálás
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2017

Koren D, Orbán C, Galló N, Kun S, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G: Folic acid content and antioxidant activity of different types of beers available in Hungarian retail, JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY-MYSORE -: pp. 1-10.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Attila Szollosi, Quang D Nguyen, Attila Gabor Kovacs, Attila-Levente Fogarasi, Szilard Kun, Beata Hegyesne-Vecseri: Production of low or non-alcoholic beer in microbial fuel cell, FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 98: pp. 196-200.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2015

Fogarasi Attila-Levente, Kun Szilárd, Tankó Gabriella, Stefanovits-Bányai Éva, Hegyesné-Vecseri Beáta: A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts, FOOD CHEMISTRY 167: pp. 1-6.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2015

Kun-Farkas Gabriella, Kun Szilárd, Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta: Modeling of Low-alcoholic Beer Production with Immobilized Cell Technique, ACTA MICROBIOLOGICA ET IMMUNOLOGICA HUNGARICA 62: (Suppl.1) p. 52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun Szilárd, Fogarasi Attila: Az alakorból készült első magyar biosör gyártástechnológiájának kidolgozása, BIOKULTÚRA 25: (3) pp. 26-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Sebestyén A, Kiss Z, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke A: Experiences with laboratory and pilot plant preparation of millet and buckwheat beer, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 42: (SUPPL. 1) pp. 81-89.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2006

Vecseri-Hegyes B, Fodor P, Hoschke A: The role of zinc in beer production II Fermentation, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 35: (1) pp. 17-24.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2005

Hegyesné Vecseri Beáta, Farkas Gabriella, Utassy Roland, Panyik Gáborné: Elaboration of the technology for the production of bierbrand in a pilot plant, JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 111: (1) pp. 11-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2005

Dr. Hegyesné Vecseri Beáta, Fodor Péter, Hoschke Agoston: The role of zinc in beer production, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 34: (4) pp. 373-380.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2005

Hegyesné Vecseri Beáta: Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során, ÉLELMEZÉSI IPAR 59: (10) pp. 292-295.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:15 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
64
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
61
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
63


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )