Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. IV. 29.
Személyes adatok
Szente Viktória
név Szente Viktória
születési év 1975
intézmény neve
Kaposvári Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag)
doktori iskola
KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témakiíró)
Doktori Iskola Tanácsa (tanácskozási jogú tag)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 98%
KE GSDI-KE Doktori Iskola Tanácsa (tanácskozási jogú tag) 1%
KE Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag) 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Kaposvári Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím szente.viktoriake.hu
telefonszám +36 82 505-800/219
mobiltelefon száma +36 70 263-6926
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Olsovszkyné Némedi Andrea PhD 2014  GSDI-KE
(50%) Soós Mihály PhD 2014  GSDI-KE
(50%) Temesi Ágoston PhD 2011  GSDI-KE
(50%) Temesi Ágoston PhD 2011  GSDI-KE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Szabó Sára PhD (2015/09)  
(50%) Szabó Zoltán PhD (2015/09)  
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Horvát Adelina (PhD) 2014/01  GSDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Fogyasztói magatartás vizsgálata a rés (niche) jellegű élelmiszerek piacán, kiegészítve annak ökonomiai és társadalmi aspektusaival
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Szente Viktória, Torma Doris: Organic food purchase habits in Hungary, JOURNAL OF ECONOMIC DEVELOPMENT ENVIRONMENT AND PEOPLE 4: (1) p. in press.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Szakály Zoltán, Soós Mihály, Szabó Sára, Szente Viktória: Role of labels referring to quality and country of origin in food consumers’ decisions, ACTA ALIMENTARIA in press: p. in press.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427**
nyelv: angol
2015

SZENTE V, SZIGETI O, POLERECZKI ZS, VARGA Á, SZAKÁLY Z: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA 44: (1) pp. 32-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427**
nyelv: angol
DOI 
2014

Szakály Zoltán, Balogh Péter, Jasák Helga, Szabó Sára, Szente Viktória: The Influence of Personal Values on the Transition towards Health-conscious Diet: a Segmentation Approach, JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH 2: (8) pp. 476-484.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.541
független idéző közlemények száma: 19
nyelv: angol
DOI 
2011

Szente Viktória, Szakály Zoltán, Széles Gyula: Ökoélelmiszerek megítélése Magyarországon - Alakuló fogyasztói tudatosság., GAZDÁLKODÁS 55: (5) pp. 512-517.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2011

Z Szakály, V Szente, Zs Polereczki, O Szigeti: Health conscious consumer and functional foods — Exploration of factors affecting consumer behaviour in Hungary via focus group discussions, ACTA ALIMENTARIA 40: (3) pp. 335-344.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.444
nyelv: angol
DOI 
2008

Szente V: Consumer trends in organic foods in Hungary, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH 17: (4) pp. 9-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2004

Szente Viktória: Organikus élelmiszerek fogyasztási és vásárlási szokásainak vizsgálata Magyarországon, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1: (1-2) pp. 101-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
URL 
2003

Szente V, Szakály Z: Analysis of the different sales channels on organic food market, AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 68: (4) pp. 307-310.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:25 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
132
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
215
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
8 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
19
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
23
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
99
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Főszerkesztője az Élelmiszer, táplálkozás és marketing és a Regional and Business Studies c. folyóiratoknak, valamint szerkesztője a Tejgazdaság és a Táplálkozásmarketing c. folyóiratoknak. Több tudományos és szakmai konferencia szervezője.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.1777 ( 2015. V. 31. )