Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2014. IX. 16.
Személyes adatok
Szente Viktória
név Szente Viktória
születési év 1975
intézmény neve
Kaposvári Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag)
doktori iskola
KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témavezető)
Doktori Iskola Tanácsa (tanácskozási jogú tag)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 98%
KE GSDI-KE Doktori Iskola Tanácsa (tanácskozási jogú tag) 1%
KE Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag) 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Kaposvári Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím szente.viktoriake.hu
telefonszám +36 82 505-800/219
mobiltelefon száma +36 70 263-6926
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Temesi Ágoston PhD 2011  GSDI-KE
(50%) Temesi Ágoston PhD 2011  GSDI-KE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Olsovszkyné Némedi Andrea PhD (2014)  GSDI-KE
Soós Mihály PhD (2014)  GSDI-KE
Szabó Zoltán PhD (2014)  GSDI-KE
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Horvát Adelina (PhD) 2014/01  GSDI-KE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Szabó Sára (PhD) (2015)  GSDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Fogyasztói magatartás vizsgálata a rés (niche) jellegű élelmiszerek piacán, kiegészítve annak ökonomiai és társadalmi aspektusaival
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.541
független idéző közlemények száma: 13
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2012

Szakály Zoltán, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya, Szente Viktória: Consumer judgement of nutritional benefits of dairy products, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (4) pp. 366-369.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.279
nyelv: angol
2012

SZENTE V, SZIGETI O, POLERECZKI ZS, VARGA Á, SZAKÁLY Z: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA &: (in print) p. &.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.475
nyelv: angol
2012

Szente V, Weisz M: Ökológiai élelmiszerek, In: Szakály Zoltán, Szente Viktória (szerk.) Agrártermékek közvetlen értékesítése, marketingje. Budapest: Magyar Agrárkamara; Szaktudás, 2012. pp. 184-192. (Business sorozat)
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: magyar
2011

Szente Viktória, Szakály Zoltán, Széles Gyula: Ökoélelmiszerek megítélése Magyarországon - Alakuló fogyasztói tudatosság., GAZDÁLKODÁS 55: (5) pp. 512-517.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2011

Z Szakály, V Szente, Zs Polereczki, O Szigeti: Health conscious consumer and functional foods — Exploration of factors affecting consumer behaviour in Hungary via focus group discussions, ACTA ALIMENTARIA 40: (3) pp. 335-344.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.444
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2008

Szente V: Consumer trends in organic foods in Hungary, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH 17: (4) pp. 9-12.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2006

Szente Viktória, Széles Gyula, Szakály Zoltán: Az élelmiszer-fogyasztói magatartástrendek vizsgálata, kiemelt figyelemmel a stratégiai élelmiszerekre., ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 3: (2) pp. 3-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: magyar
2004

Szente Viktória: Organikus élelmiszerek fogyasztási és vásárlási szokásainak vizsgálata Magyarországon, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 1: (1-2) pp. 101-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: magyar
Teljes dokumentum 
2003

Szente V, Szakály Z: Analysis of the different sales channels on organic food market, AGRICULTURAE CONSPECTUS SCIENTIFICUS 68: (4) pp. 307-310.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
a legjelentősebbnek tartott 10 közlemény összegzett impakt faktora (a várható IF-eket nem számolva):3.739 
ezekre történt független hivatkozások száma:22 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
126
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
193
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
8 
összes kiválasztható közleményének összegzett impakt faktora:
4.474
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
20
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
23
összes tudományos közleményének független idézettségi száma:
84
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Főszerkesztője az Élelmiszer, táplálkozás és marketing, a Regional and Business, valamint szerkesztője a Tejgazdaság c. folyóiratoknak. Több tudományos és szakmai konferencia szervezője.


2014. X. 22.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2014. november 14-én kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.1508 ( 2014. X. 20. )