Login
 Forum
 
 
Personal data sheet
 Print preview
VALIDITY EXPIRED
personal data approved: 2016. V. 09.
Personal data
name Gyula Tóásó
name of institution
doctoral school
SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School (Academic staff member)
the share of work in the different doctoral schools. SzE Wittmann Antal Crop-, Animal- and Food Sciences Multidisciplinary Doctoral School 100%
accreditation statement submitted to: Széchenyi István University, Győr
Contact details
E-mail address toaso.gyulasze.hu
phone number +36 96 566-670
Academic title
scientific degree, title Ph.D.
year degree was obtained 2005
discipline to which degree belongs plant breeding and botany
institution granting the degree University of West Hungary
Employment
1981 - Széchenyi István University, Győr
university professor or researcher
Thesis topic supervisor
number of doctoral students supervised until now 0
number of students who fulfilled course requirements 0
students who obtained their degrees:
Research
research area The effect of selenium treatments on the yield and Se-content of cultivated champignon. Producing champignon with high selenium content. Monitoring accumulated selenium in organic compounds.
research field in which current research is conducted plant breeding and botany
chemistry
Publications
2008

Tóásó Gy, Schmidt R, Szakál P, Giczi Zs, Kalocsai R: A komposzt szeléndusításának (Se IV) hatása a termesztett csiprke cink-, réz-, vas- és mangántartalmára., ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 50: (1) pp. 143-149.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2008

Szakál P, Barkóczi M, Schmidt R, Beke D, Tóásó Gy, Matus L: Hulladékból előállított réz-tetramin komplex hatása az őszi búza beltartalmára., ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 50: (1) pp. 103-108.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2007

Tóásó Gy, Schmidt R, Szakál P, Giczi Zs: A szelénkezelés (Se IV) hatása a termesztett csiperke termésmennyiségére és szeléntartalmára, MIKOLÓGIAI KÖZLEMÉNYEK-CLUSIANA 46: (1) pp. 91-98.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
2005

Tóásó Gy, Schmidt R, Szakál P, Giczi Zs, Kalocsai R: A komposzt szeléndúsításának hatása a termesztett csiperke cink-, réz-, vas-, mangán- és nátriumtartalmára, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 47: (1) pp. 159-164.
type of document: Journal paper/Konferenciaközlemény
language: Hungarian
2005

Halasi Tibor, Tóásó Gyula, Csatai Orsolya: A búza minősége és cink-mikroelem tartalma közötti összefüggés, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 47: (1) pp. 189-194.
type of document: Journal paper/Article
language: Hungarian
Number of independent citations to these publications:
Scientometric data
list of publications and citations
number of scientific publications that meet accreditation criteria:
15
number of scientific publications:
27
monographs and professional books:
0
monographs/books in which chapters/sections were contributed:
0 
number of independent citations to scientific publications and creative works:
1


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
All rights reserved © 2007, Hungarian Doctoral Council. Doctoral Council registration number at commissioner for data protection: 02003/0001. Program version: 2.2358 ( 2017. X. 31. )