Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 25.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága multidiszciplináris műszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 6.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
(50%) Amani Hanieh (PhD) 2022/08  ÉDI
(50%) Kovács Anikó (PhD) 2024/01  ÉDI
(50%) Mardani Hosseinabadi Mohsen (PhD) 2023/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Détári Péter (PhD) (2026/08)  ÉDI
(50%) Homolya Szabolcs (PhD) (2026/01)  ÉDI
(50%) de Jonge Nóra (PhD) (2025/08)  ÉDI
Győri Zoltán (PhD) (2025/01)  ÉDI
(50%) Jakab Ivett (PhD) (2024/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2022

Amani Hanieh, Baranyai László, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Influence of Baking Temperature and Formulation on Physical, Sensorial, and Morphological Properties of Pogácsa Cake: An Image Analysis Study, FOODS 11: (3) p. 321.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Csurka Tamás, Varga-Tóth Adrienn, Kühn Dorottya, Hitka Géza, Badak-Kerti Katalin, Alpár Boglárka, Surányi József, Friedrich László Ferenc, Pásztor-Huszár Klára: Comparison of techno-functional and sensory properties of sponge cakes made with egg powder and different quality of powdered blood products for substituting egg allergen and developing functional food, FRONTIERS IN NUTRITION 9: 979594
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Mardani Mohsen, Badakné Katalin, Farmani Jamshid, Aluko Rotimi E.: Antioxidant peptides: Overview of production, properties, and applications in food systems, COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 22: (1) pp. 46-106.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2022

Mardani Mohsen, Badakné Katalin, Farmani Jamshid, Shahidi Fereidoon: Enzymatic lipophilization of bioactive compounds with high antioxidant activity: a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
URL 
2021

Plasek Brigitta, Lakner Zoltán, Badak-Kerti Katalin, Kovács Anikó, Temesi Ágoston: Perceived Consequences: General or Specific? The Case of Palm Oil-Free Products, SUSTAINABILITY 13: (6) 3550
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2021

Amani Hanieh, Firtha Ferenc, Jakab Ivett, Baranyai László, Badak‐Kerti Katalin: Nondestructive evaluation of baking parameters on pogácsa texture, JOURNAL OF TEXTURE STUDIES 52: (4) pp. 510-519.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
2021

Kovács Anikó, Körmendi Lilla, Kerti Katalin Badakné: Palm oil substitution in hazelnut spread, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 111-117.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
URL 
2020

Amani Hanieh, Badak-Kerti Katalin, Mousavi Khaneghah Amin: Current progress in the utilization of smartphone-based imaging for quality assessment of food products: a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION -: (-) pp. 1-13.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
URL 
2020

Biró Barbara, Sipos Mária Anna, Kovács Anikó, Badakné Kerti Katalin, Pásztorné Huszár Klára, Gere Attila: Cricket-Enriched Oat Biscuit: Technological Analysis and Sensory Evaluation, FOODS 9: (11) 1561
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 15
nyelv: angol
URL 
2020

Katalin Badak-Kerti, Viktória Zsom-Muha, Tamás Zsom, Dávid Nagy, József Felföldi: Acoustic investigation of chocolate by changing temperature and cocoa content, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 16: (S1) pp. 115-122.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:25 
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
66
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
71
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
15
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
38
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
78


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )