|
|
Hallgatói adatlap |
Nyomtatási képKözlemények |
2019
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina: Protection of water based and water abstraction sites in Hungary based on studies in Győr, HADMÉRNÖK XIV: (1) pp. 192-203. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina: Ivóvízellátás biztosításának típusai és annak biztonsági kérdései, HADMÉRNÖK 13: (2) pp. 312-325. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2018
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina: Marcal folyó mikrobiális állapotának vizsgálata a vörösiszap katasztrófa tükrében, HADMÉRNÖK 13: (3) pp. 290-305. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2017
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina, Kuti Rajmund: Fenntartható vízellátás biztosításának aktuális kérdései, VÉDELEM TUDOMÁNY : KATASZTRÓFAVÉDELMI ONLINE TUDOMÁNYOS FOLYÓIRAT 2: (2) pp. 304-317. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2021. III. 06. |
Kuti Rajmund, Horváth Galina, Takács Krisztina: ФАКТОРЫ РИСКА ПРИ ЭКСТРЕМАЛЬНЫХ ПОГОДНЫХ УСЛОВИЯХ В ВЕНГРИИ, In: N, Topolskiy (szerk.) “СИСТЕМЫ БЕЗОПАСНОСТИ – 2017” (ISSSC 2017), Academy of State Fire Service of RMEC (2017) pp. 11-14. dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke nyelv: orosz
|
2017
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina: Győr város ivóvízforrásainak összehasonlító mikrobiológiai vizsgálata, HADMÉRNÖK XII: (Különszám) pp. 159-168. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2016
adattárból, 2021. III. 06. |
Kuti Rajmund, Takács Krisztina, Zólyomi Géza: Vízköd aeroszolok újabb alkalmazási lehetőségei, VÉDELEM ONLINE: TŰZ- ÉS KATASZTRÓFAVÉDELMI SZAKKÖNYVTÁR (2016) pp. 1-7. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2016
adattárból, 2021. III. 06. |
Grósz Zoltán, Kuti Rajmund, Takács Krisztina: Biológiai fertőtlenítő anyagokkal szemben támasztott követelmények, HADMÉRNÖK XI: (2) pp. 62-69. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: magyar URL |
2016
adattárból, 2021. III. 06. |
Kuti Rajmund, Zólyomi Géza, Takács Krisztina: Porrobbanások veszélyei az élelmiszeriparban, HADMÉRNÖK XI: (3) pp. 75-82. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar Teljes szöveg |
2013
adattárból, 2021. III. 06. |
Takács Krisztina: Saját készítésű probiotikus tejtermékek hasznos mikrobiotájának hűtve tárolás alatti alakulása, In: Árgyalán, T; Illyés, Zs; Nguyen, Duc Quang; Styevkó, G; Szöllősi, A (szerk.) XXXI. Országos Tudományos Diákköri Konferencia Agrártudományi Szekció. Pályaművek Összefoglalói, Budapesti Corvinus Egyetem (2013) pp. 98-98. dokumentum típusa: nyelv: magyar
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 4 |
|
|
|
|
|