Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. X. 28.
Személyes adatok
Bázár György
név Bázár György
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
telefonszám +36 82 505-800/2312
mobiltelefon száma +36 30 224-8059
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi kutató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Yakubu Haruna Gado PhD 2023  ÁTDI-MATE

jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Regatieri Santos Lueji (PhD) (2026/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Mezőgazdasági és ipari termékek vizsgálata közeli infravörös (NIR) spektroszkópia és elektronikus szenzorsorokon alapuló íz- és illatelemző technikák és sokváltozós kemometria segítségével.
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
kémiai tudományok
Közlemények
2022

Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: The recent advances of near-infrared spectroscopy in dairy production-a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 62: (3) pp. 810-831.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2022

Bazar George, Hingyi Hajnalka, Csavajda Éva, Palkó Csaba, Yakubu Haruna Gado, Pineda-Vadillo Carlos, Dupont Didier, Capozzi Francesco, Bordoni Alessandra, Tóth Tamás: Machine Olfaction to Evaluate the Stability of the Odor Profile of Pancakes Enriched with Docosahexaenoic Acid and Anthocyanins, FOOD ANALYTICAL METHODS 15: (7) pp. 1961-1967.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Yakubu Haruna Gado, Ali Omeralfaroug, Ilyés Imre, Vigyázó Dorottya, Bóta Brigitta, Bazar George, Tóth Tamás, Szabó András: Micro-Encapsulated Microalgae Oil Supplementation Has No Systematic Effect on the Odor of Vanilla Shake-Test of an Electronic Nose, FOODS 11: (21) 3452
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Worku Alemayehu, Tóth Tamás, Orosz Szilvia, Fébel Hedvig, Kacsala László, Húth Balázs, Hoffmann Richárd, Yakubu Haruna Gado, Bazar George, Tóthi Róbert: Aroma Profile, Microbial and Chemical Quality of Ensiled Green Forages Mixtures of Winter Cereals and Italian Ryegrass, AGRICULTURE-BASEL 11: (6) 512
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Yakubu Haruna Gado, Kovacs Zoltan, Toth Tamas, Bazar George: Trends in artificial aroma sensing by means of electronic nose technologies to advance dairy production – a review, CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION In press: 1945533
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
URL 
2021

Pablo Aguinaga Bósquez Juan, Kovacs Zoltan, Gillay Zoltán, Bázár György, Palkó Csaba, Hingyi Hajnalka, Csavajda Éva, Üveges Márta, Jókainé Szatura Zsuzsanna, Diana Barbulescu Iuliana, Begea Mihaela, Tóth Tamás: Evaluating the Effect of a Brewery By-Product as Feed Supplementation on the Quality of Eggs by Means of a Human Panel and E-Tongue and E-Nose Analysis, CHEMOSENSORS 9: (8) 213
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
URL 
2021

Roszkos Robert, Bazar George, Tóth Tamás, Kovacs Zoltan, Febel Hedvig, Mezes Miklós: Effect of n-3 polyunsaturated fatty acid feeding on the fatty acid profile and odor of milk in danbred sows, JOURNAL OF APPLIED ANIMAL RESEARCH 49: (1) pp. 447-459.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2020

Zoltan Kovacs, Bernhard Pollner, George Bazar, Jelena Muncan, Roumiana Tsenkova: A Novel Tool for Visualization of Water Molecular Structure and Its Changes, Expressed on the Scale of Temperature Influence, MOLECULES 25: (9) 2234
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2019

Tóth Tamás, Mwau P.J., George Bázár, Andrássy-Baka Gabriella, Hingyi H., Csavajda É., Varga L.: Effect of feed supplementation based on extruded linseed meal and fish oil on composition and sensory properties of raw milk and ultra-high temperature treated milk, INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL 99: 104552
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2019

Vida O., Fábián J., Bazar G, Egri B., Tóth T.: The effect of dietary glycerol supplementation on milk production and composition, blood parameters and performance of lactating sows, LIVESTOCK SCIENCE 230: 103859
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:28 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
127
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
127
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
644

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )