Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2018. III. 21. Közlemények |
2018
adattárból, 2018. III. 21. |
É VARGA-VISI, B TOXANBAYEVA, G ANDRÁSSYNÉ BAKA, R ROMVÁRI: TEXTURAL PROPERTIES OF TURKEY SAUSAGE USING PEA FIBER OR POTATO STARCH AS FAT REPLACERS, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 47: (1) pp. 36-43. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2017
adattárból, 2018. III. 21. |
Pápai Gréta, Szabó-Fodor Judit, Bóta Brigitta, Andrássyné Baka Gabriella, Antal Otília Tamara, Naár Zoltán, Vargáné Visi Éva: Savó hozzáadásának hatása pro- és szinbiotikus fermentált tejtermékek minőségére a tárolás során, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 71: (2) pp. 27-33. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar
|
2017
adattárból, 2018. III. 21. |
Szabó V, Bázár Gy, Andrássy-Baka G: Egyes húskészítményekkel szemben támasztott modern kori elvárásaink és a funkcionális termékek fejlesztésének legújabb irányvonalai – irodalmi áttekintés (review) [Modern expectations on some meat products and the latest trends in the development of functional foods – literature review], ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 21: (1) pp. 42-52. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk nyelv: magyar URL |
2017
adattárból, 2018. III. 21. |
É Varga-Visi, B Toxanbayeva, G Andrássyné Baka, R Romvári: Organoleptic quality of reduced fat turkey sausage using pea fiber or potato starch additives, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 21: (1) pp. 53-59. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: angol URL |
2015
adattárból, 2018. III. 21. |
A Almasi, B G Andrassyne, G Milisits, P O Kustosne, Z Suto: Effects of different rearing systems on muscle and meat quality traits of slow- and medium-growing male chickens, BRITISH POULTRY SCIENCE 56: (3) pp. 320-324. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2013
adattárból, 2018. III. 21. |
Varga D, Ifj Horváth Z, Horváth Z, Andrássyné Baka G, Szabó A: Dió törtszem etetésének hatása ponty (Cyprinus carpio L.) filé húsminőségére, zsírsav összetételére és fogyasztói megítélésére, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 17: (1) pp. 41-49. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk nyelv: magyar URL |
2009
adattárból, 2018. III. 21. |
Szabó A, Bázár Gy, Andrássy-Baka G, Locsmándi L, Romvári R: A near infrared spectroscopic (NIR) approach to estimate quality alterations during prolonged heating of lard, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 38: (1) pp. 97-106. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol DOI |
2009
adattárból, 2018. III. 21. |
Bázár György, Kövér György, Locsmándi László, Andrássy-Baka Gabriella, Romvári Róbert: Identification of traditionally reared Mangalica pig’s meat by near infrared spectroscopy using generalized partial least squares in open source R Project – a feasibility model study, JOURNAL OF NEAR INFRARED SPECTROSCOPY 17: (3) pp. 119-125. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 1 nyelv: angol Teljes szöveg |
2005
adattárból, 2018. III. 21. |
Locsmandi L, Romvari R, Bogenfurst F, Szabo A, Molnar M, Andrassy Baka G, Horn P: In vivo studies on goose liver development by means of computer tomography, ANIMAL RESEARCH 54: (2) pp. 135-145. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol DOI |
2003
adattárból, 2018. III. 21. |
Andrassy Baka G, Romvari R, Suto Z, Szabo A, Horn P: Comparative Study of The Body Composition of Different Turkey Genotypes by Means of CT (short Communication), ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 46: (3) pp. 285-292. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 6 nyelv: angol Teljes szöveg |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 20 |
|
|