Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. V. 31.
Személyes adatok
Szabó-Nótin Beatrix
név Szabó-Nótin Beatrix
intézmény neve
doktori iskola
MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 100%
Elérhetőségek
drótpostacím Szabo-Notin.Beatrixuni-mate.hu
telefonszám +36 1 305-7635
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2016
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2011 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
abszolutóriumot szerzett:
(50%) Deo Gonelimali Faraja (PhD) 2023/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Omid Jeivan Azin (PhD) (2027/08)  ÉDI
(50%) Saleem Shaden (PhD) (2027/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Almatörköly, mint élelmiszeripari melléktermék felhasználásának lehetőségei.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2023

Varga Áron, Bihari-Lucena Eszter, Ladányi Márta, Szabó-Nótin Beatrix, Galambos Ildikó, Koris András: Experimental Study and Modeling of Beer Dealcoholization via Reverse Osmosis, MEMBRANES (BASEL) 13: (3) p. 329.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Ákos Ribárszki, Dóra Székely, Beatrix Szabó-Nótin, Mónika Máté: Changes in colour parameters and anthocyanin content of aseptically filled sour cherry juice during storage, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 2022: pp. 1-16.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2022

Szabó-Nótin Beatrix, Máté Mónika Zsuzsanna, Faraja Deo Gonelimali: THE EFFECT OF ULTRASONIC TREATMENT AND THE ETHANOL ON THE EXTRACTION OF POLYPHENOL CONTENT OF APPLE POMACE, In: Alapi, Tünde; Berkecz, Róbert; Ilisz, István (szerk.) Proceedings of the 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems, University of Szeged (2022) pp. 159-163.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2022

Szabó-Nótin Beatrix, Jakab Ivett, Juhász Csilla Berta, Máté Mónika: EFFECT OF APPLE POMACE POWDER ADDITION ON RICE FLOUR BASED BISCUITS QUALITY, In: Alapi, Tünde; Berkecz, Róbert; Ilisz, István (szerk.) Proceedings of the 28th International Symposium on Analytical and Environmental Problems, University of Szeged (2022) pp. 333-337.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2022

Szabó-Nótin Beatrix, Faraja Deo Gonelimali, Máté Mónika: Ultrasound-assisted extraction of the industrial apple pomace: the effect of solvent and sonication time on antioxidant and antimicrobial activities, In: Mustafa, Karaboyacı; Kubilay, Taşdelen; Abdullah, Beram; Hamza, Kandemir; Ergin, Kala; Serkan, Özdemi (szerk.) ICONST EST 2022, Association of Kutbilge Academicians (2022) pp. 214-223.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2021

Gonelimali Faraja Deo, Szabó-Nótin Beatrix, Máté Mónika: Optimal drying conditions for valorization of industrial apple pomace: Potential source of food bioactive compounds, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 17: (S1) pp. 69-75.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Faraja Deo Gonelimali, Ákos Ribárszki, Dóra Székely, Zsófia Pesti, Mónika Máté, Beatrix Szabó-Nótin: EFFECT OF APPLE POMACE POWDER ADDITION ON MILLIT FLOUR BASED BISCUITS QUALITY, JOURNAL OF INTERNATIONAL SCIENTIFIC PUBLICATIONS: AGRICULTURE AND FOOD 9: pp. 150-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2016

Szabó-Nótin Beatrix: Almatörköly, mint természetes állománykialakító alkalmazási lehetőségei gyümölcstermékekben, Szent István Egyetem
dokumentum típusa:
nyelv: magyar
URL 
2014

Székely D, Szalóki-Dorkó L, Stéger-Máté M, Szabó-Nótin B, Ivanics J, Monspart-Sényi J: Distribution of antioxidant components in roots of different red beets (Beta vulgaris L.) cultivars, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 164-171.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2014

Szabó-Nótin B, Juhász R, Barta J, Stéger-Máté M: Apple pomace powder as natural food ingredient in bakery jams, ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43: (Suppl. 1) pp. 140-147.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
25
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
50
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
38
Témavezetés
témavezető Máté Mónika
vezetés módja egyéni
fokozat PhD
a képzés kezdete 2008
abszolutóriumot szerzett (év, hónap) 2011/08
a fokozatszerzés éve 2016
diszertáció Doi/handle elérés (értekezés, tézisek)
a védés adatai védés


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )