Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. XII. 31.
Személyes adatok
név Lakner Zoltán
születési év 1959
intézmény neve
doktori iskola
KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (oktató)
SzIE Gazdálkodás és Szervezéstudományok Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím zoltan.lakneruni-corvinus.hu
telefonszám +36 1 294-5065
mobiltelefon száma +36 30 525-1896
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1990
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Moszkvai Mezőgazdasági Egyetem
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1990
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1986 - Budapesti Corvinus Egyetem
1986 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 10
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 8
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Kasza Gyula PhD 2010  TTDI-BCE
Puskás Áron PhD 2008  TTDI-BCE
Szabó Erzsébet PhD 2006  TTDI-BCE
Pónusz Mónika PhD 2002  TTDI-BCE
Ivancsóné Horváth Zsuzsanna PhD 2001  
Stummer Ildikó PhD 1998  TTDI-BCE
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Boros Péter PhD (2016)  TTDI-BCE
Radóczné Kocsis Teréz PhD (2014)  GSZDI-SzIE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Onuoha Ngozi PhD (2016)  TTDI-BCE
Bogóné Tóth Zsuzsanna PhD (2015)  TTDI-BCE
hiányos adatú hallgatói:
Szabó DÓra PhD (2012)  TTDI-BCE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület agrárökonómia, a fenntartható élelmiszergazdaság ökonómiai és szervezési kérdései
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2012

Ercsey-Ravasz Mária-Toroczkai Zoltán-Lakner Zoltán -Baranyi József: Complexity of the International Agro-Food Trade Network and Its Impact on Food Safety., PLOS ONE 7: (5) pp. 1-12. Paper e37810.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 3.730
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2011

Kasza G, Geher D, Ozsvari L, Suth M, Lakner Z: A libatömés és társadalmi megítélése, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 133: (1) pp. 38-47.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.201
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2011

VIZVÁRI B, LAKNER Z, CSIZMADIA Z, KOVÁCS G: A stochastic programming and simulation based analysis of the structure of production on the arable land, ANNALS OF OPERATIONS RESEARCH 190: (1) pp. 325-337.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.840
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2010

Szabara A, Kasza G, Lakner Z, Ozsvari L: A xenotranszplantáció alkalmazási lehetőségei és etikai vetületei: Irodalmi áttekintés, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 132: (12) pp. 735-744.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.300
nyelv: magyar
2009

H. BOEL NIELSEN, A. M. SONNE, K. G. GRUNERT, D. BÁNÁTI, A. POLLÁK-TÓTH, Z. LAKNER, N. VEFLEN OLSEN, T. PAJK ZONTAR, M. PETERMAN: Consumer Perception of the Use of High-pressure Processing and Pulsed Electric Field Technologies in Food Production, APPETITE 52: (1) pp. 115-126.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.582
független idéző közlemények száma: 16
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2008

Lakner Z: Turning the Rubik's cube: socio-economic modernisation, life quality, competitveness and food research., ACTA ALIMENTARIA 37: (4) pp. 409-413.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.441
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes dokumentum 
2003

D BÁNÁTI, Z LAKNER: Modern biotechnology and the Hungarian consumers, ACTA ALIMENTARIA 32: pp. 5-23.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.299
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
2003

Lakner Z, Hajdu I: After the the EU joining: competitve strategies of Hungarian food industrial enreprises, ACTA ALIMENTARIA 32: (2) pp. 125-139.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.299
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
1997

Papp J, Lakner Z, Komáromi N, Lehota J: Food consumer types and behavior in Hungary: a survey of food consumers´ attitudes and practical behaviour, ACTA ALIMENTARIA 26: (3) pp. 199-217.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.220
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
1994

Lakner Z, Kóbor K: The Competitiveness of Hungarian Food Industry, ACTA ALIMENTARIA 23: (2) pp. 121-131.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.117
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közlemény összegzett impakt faktora:9.029 
ezekre történt független hivatkozások száma:27 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható tudományos közleményeinek száma:
403 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
403 
monográfiák és szakkönyvek:
17 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
17 
összes tudományos közleményének összegzett impakt faktora:
10.200 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
14 
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
35 
összes tudományos közleményének független idézettségi száma:
259 


2014. VIII. 28.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2014. szeptember 19-én kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).


2014. VII. 28.
Utóbbi öt év publikációi
Az évváltás miatt az utóbbi öt év publikációin a 2009-2013(2014) időszakban megjelent közleményeket értjük.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.1404 ( 2014. VIII. 18. )