Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2023. X. 25.
Személyes adatok
Pajor Ferenc
név Pajor Ferenc
intézmény neve
doktori iskola
MATE Állatbiotechnológiai és Állattudományi Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása MATE Állatbiotechnológiai és Állattudományi Doktori Iskola 100%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
Elérhetőségek
telefonszám +36 30 537-3117
mobiltelefon száma +36 30 537-3117
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2011
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2006 - Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Prágai Andrea PhD 2023  ÁÁDI-SzIE

abszolutóriumot szerzett:
(50%) Sramek Ágnes (PhD) 2020/08  ÁÁDI-SzIE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Fűrész Attila Zoltán (PhD) (2025/08)  KTDI-SzIE
(50%) Libis-Márta Krisztina (PhD) (2024/08)  ÁÁDI-SzIE
(50%) Varga Ferenc Bence (PhD) (2024/08)  ÁÁDI-SzIE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület kecske és juh tejtermelés, tejfeldolgozás, vérmérséklet
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2023

Pajor Ferenc, Várkonyi Dávid, Dalmadi István, Pásztorné-Huszár Klára, Egerszegi István, Penksza Károly, Póti Péter, Bodnár Ákos: Changes in Chemical Composition and Fatty Acid Profile of Milk and Cheese and Sensory Profile of Milk via Supplementation of Goats’ Diet with Marine Algae, ANIMALS 13: (13) 2152
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2023

Bodnár Ákos, Egerszegi István, Póti Péter, Kuchtik Jan, Pajor Ferenc: Influence of marine algae (Schizochytrium sp.) supplementation, ripening and vacuum packaging on goat cheese composition and fatty acid profile, SMALL RUMINANT RESEARCH 226: 107058
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2021

Pajor Ferenc, Egerszegi István, Szűcs Ágnes, Póti Péter, Bodnár Ákos: Effect of Marine Algae Supplementation on Somatic Cell Count, Prevalence of Udder Pathogens, and Fatty Acid Profile of Dairy Goats’ Milk, ANIMALS 11: (4) 1097
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 10
nyelv: angol
URL 
2021

Bodnár Á., Egerszegi I., Kuchtik J., Penksza K., Póti P., Pajor F.: Effect of grazing on composition, fatty acid profile and nutritionalindices of the goat milk and cheese, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 30: (4) pp. 320-328.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
URL 
2019

Pajor F., Egerszegi I., Steiber O., Bodnár Á., Póti P.: Effect of marine algae supplementation on the fatty acid profile of milk of dairy goats kept indoor and on pasture, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 28: (2) pp. 169-176.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 21
nyelv: angol
URL 
2015

Kovács L, Kézér FL, Tőzsér J, Szenci O, Póti P, Pajor F: Heart Rate and Heart Rate Variability in Dairy Cows with Different Temperament and Behavioural Reactivity to Humans, PLOS ONE 10: (8) e0136294
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 29
nyelv: angol
URL 
2015

Péter Póti, Ferenc Pajor, Ákos Bodnár, Károly Penksza, Péter Köles: Effect of micro-alga supplementation on goat and cow milk fatty acid composition, CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 75: (2) pp. 259-263.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 56
nyelv: angol
URL 
2011

Orbán Martina, Kovácsné Gaál Katalin, Pajor Ferenc, Szentléleki Andrea, Póti Péter, Tőzsér János, Gulyás László: Effect of temperament of Jersey and Holstein Friesian cows on milk production traits and somatic cell count, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 54: (6) pp. 594-599.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 23
nyelv: Angol, Német
2009

Pajor F, Galló O, Steiber O, Tasi J, Póti P: The effect of grazing on the composition of conjugated linoleic acid isomers and other fatty acids of milk and cheese in goats, JOURNAL OF ANIMAL AND FEED SCIENCES 18: (3) pp. 429-439.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 34
nyelv: angol
2008

Pajor F, Szentléleki A, Láczó E, Tőzsér J, Póti P: The effect of temperament on weight gain of Hungarian Merino, German Merino and German Blackhead lambs., ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 51: (3) pp. 247-254.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 37
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:214 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
313
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
302
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
96
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
87
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
616


2024. IV. 17.
ODT ülés
Az ODT következő ülésére 2024. június 14-én, pénteken 10.00 órakor kerül sor a Semmelweis Egyetem Szenátusi termében (Bp. Üllői út 26. I. emelet).

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )