|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2024. IV. 25. Közlemények |
2023
adattárból, 2024. IV. 25. |
Cao T., Kovács Z., Ladányi M: Cyclic Production of Galacto-Oligosaccharides through Ultrafiltration-Assisted Enzyme Recovery, PROCESSES 11: (225) 225 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2022
adattárból, 2024. IV. 25. |
Maráz Anna, Kovács Zoltán, Benjamins Eric, Pázmándi Melinda: Recent developments in microbial production of high-purity galacto-oligosaccharides, WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY 38: (6) 95 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2021
adattárból, 2024. IV. 25. |
Pázmándi Melinda, Kovács Zoltán, Maráz Anna: Potential of Lactobacillus strains for the production of fermented functional beverages enriched in galacto-oligosaccharides, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 143: 111097 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 9 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. IV. 25. |
Pázmándi Melinda, Kovács Zoltán, Balga Edina, Kovács Mónika, Maráz Anna: Production of high‐purity galacto‐oligosaccharides by depleting glucose and lactose from galacto‐oligosaccharide syrup with yeasts, YEAST 37: (9-10) pp. 515-530. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: angol URL |
2020
adattárból, 2024. IV. 25. |
Cao Teng, Pázmándi Melinda, Galambos Ildikó, Kovács Zoltán: Continuous Production of Galacto-Oligosaccharides by an Enzyme Membrane Reactor Utilizing Free Enzymes, MEMBRANES (BASEL) 10: (9) 203 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. IV. 25. |
Erdős B, Grachten M, Czermak P, Kovács Z: Artificial Neural Network-Assisted Spectrophotometric Method for Monitoring Fructo-oligosaccharides Production, FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 11: (2) pp. 305-313. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 3 nyelv: angol URL |
2018
adattárból, 2024. IV. 25. |
Pázmándi M, Maráz A, Ladányi M, Kovács Z: The impact of membrane pretreatment on the enzymatic production of whey-derived galacto-oligosaccharides, JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 41: (2) e12649 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 7 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2024. IV. 25. |
Kovács Z, Benjamins E, Grau K, Ur Rehman A, Ebrahimi M, Czermak P: Recent developments in manufacturing oligosaccharides with prebiotic functions, ADVANCES IN BIOCHEMICAL ENGINEERING-BIOTECHNOLOGY 143: pp. 257-295. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
2014
adattárból, 2024. IV. 25. |
Rácz G, Kerker S, Kovács Z, Vatai G, Ebrahimi M, Czermak P: Theoretical and experimental approaches of liquid entry pressure determination in membrane distillation processes, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 58: (2) pp. 81-91. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 70 nyelv: angol URL |
2010
adattárból, 2024. IV. 25. |
Fikar M, Kovács Z, Czermak P: Dynamic optimization of batch diafiltration processes, JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE 355: (1-2) pp. 168-174. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 26 nyelv: angol URL |
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 163 |
|
|
|
|
|