Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. II. 18.
Személyes adatok
név Pásztorné Huszár Klára
születési év 1963
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Pasztorne.Huszar.Klaraetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6305
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1988 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Pintér Richárd (PhD) (2018/08)  ÉDI
(50%) Csehi Barbara (PhD) (2017/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Nagy hidrosztatikus nyomás alkalmazási lehetőségei elsősorban tej és tejtermékek esetében Sajtok érésének vizsgálata Spektrofluorometria alkalmazása az élelmiszer analitikában
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2012

Simon-Sarkadi L, Pásztor-Huszár K, Dalmadi I, Kiskó G: Effect of high hydrostatic pressure processing on biogenic amine content of sausage during storage, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 47: pp. 380-384.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 3.005
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2012

Friedrich L, Tuboly E, Pasztor-Huszar K, Balla C, Ven C: NON-DESTRUCTIVE MEASUREMENT OF OUTER CRUST FORMATION IN DRY SAUSAGE USING ULTRASOUND TECHNIQUE, ACTA ALIMENTARIA 41: (2) pp. 152-160.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.475
nyelv: angol
DOI 
2012

Lorincz A, Unger A, Novak A, Szabo K, Csaszar G, Bukovics S, Fulop A, Balla C, Friedrich L, Pasztor-Huszar K, Szalai L: All-inclusive utilisation of sour whey components in different prototypes based on membrane separation, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (4) pp. 439-442.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.279
nyelv: angol
2012

Németh Cs, Dalmadi I, Friedrich L, Pásztor-Huszár, K, Suhajda, Á, Ivanics, J, Balla Cs: Pasteurization of liquid egg by high hydrostatic pressure (HHP) treatment, AFRICAN JOURNAL OF MICROBIOLOGY RESEARCH 6: (3) pp. 660-664.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2011

Nemeth C, Pataki A, Jonas G, Suranyi J, Friedrich L, Pasztor-Huszar K, Balla C: Near infrared spectroscopic measurements in liquid egg white products kept at 50, 55 and 60 degrees C, JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE AND ENVIRONMENT 9: (3-4) pp. 49-52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.517
nyelv: angol
2009

OZSVÁTH P, NÉMETH CS, FRIEDRICH L, PÁSZTOR-HUSZÁR K, NÉMETH Z, HORVÁTH K, VÉN CS, BALLA CS: Retail Storage of peeled, hard-boiled whole eggs, Review of Faculty of Engineering, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA : pp. 83-89.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2007

Dalmadi I, Kantor DB, Wolz K, Polyak-Feher K, Pasztor-Huszar K, Farkas J, Fekete A.: Instrumental Analysis of Strawberry Puree Processed by High Hydrostatic Pressure and Thermal Treatment, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 3: pp. 47-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
URL 
2007

Koncz Kálmánné, Dr. Pásztorné Huszár Klára, Mészáros László, Farkas József, Helt Rita, Lechner Noémi: Pasteurisation of raw milk by high hydrostatic pressure, ACTA ALIMENTARIA 36: (4) pp. 471-481.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.398
nyelv: angol
2006

Pásztorné Huszár Klára, Kiss István (szerk.): Minőségkímélő élelmiszertechnológiák és élelmiszer-biztonság, Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kara és a Mezőgazda Kiadó kiadása, 190 p.
dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv
nyelv: magyar
1992

Urbányi György, Dr. Farkas József, Mihályi V., Incze Kálmán, Horti Krisztina, Dr. Pásztorné Huszár Klára: Effects of additives on colour stability of sliced Bologna type sausage, ACTA ALIMENTARIA 20: pp. 131-150.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.066
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
50
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
77
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
műszaki és/vagy művészeti alkotásainak száma:
0
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
14
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
16
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
12
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Magyar Élelmiszerkönyv Bizottság Jégkrém szakbizottság tagja Aktív részvétel hazai és nemzetközi kutatási projektekben.

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )