Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. XI. 25.
Személyes adatok
Kókai Zoltán
név Kókai Zoltán
születési év 1973
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Kertészettudományi Doktori Iskola (oktató)
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím kokai.zoltanetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6351
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2004
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Szabó Anna PhD 2015  KTDI-BCE
(50%) Heszberger János PhD 2009  

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Györey Annamária (PhD) 2014/01  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület érzékszervi vizsgálati módszerek fejlesztése; elektronikus-humán érzékszervek integrációja;érzékszervi szoftver fejlesztése; preferencia térképezés; termékspecifikus vizsgálati rendszerek kidolgozása
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Bagdi A, Tóth B, Lőrincz R, Szendi Sz, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 65: pp. 762-769.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2015

E Várvölgyi, A Gere, D Szöllősi, L Sipos, Z Kovács, Z Kókai, M Csóka, Zs Mednyánszky, A Fekete, K Korány: APPLICATION OF SENSORY ASSESSMENT, ELECTRONIC TONGUE AND GC-MS TO CHARACTERIZE COFFEE SAMPLES, ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING 40: (1) pp. 125-133.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: angol
DOI 
2015

Bernhardt Botond, Bernáth Jenő, Gere Attila, Kókai Zoltán, Komáromi Bonifác, Tavaszi-Sárosi Szilvia, Varga László, Sipos László, Szabó Krisztína: The influence of cultivars and phenological phases on the accumulation of nevadensin and salvigenin in basil (Ocimum basilicum), NATURAL PRODUCT COMMUNICATIONS 10: (10) pp. 1699-1702.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
2015

Bernhardt Botond, Sipos László, Kókai Zoltán, Gere Attila, Szabó Krisztina, Bernáth Jenő, Sárosi Szilvia: Comparision of different Ocimum basilicum L., gene bank accessions analysed by GC-MS and sensory profile, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 67: pp. 498-508.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2014

A Gere, S Kovács, K Pásztor-Huszár, Z Kókai, L Sipos: Comparison of preference mapping methods:, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 28: (4) pp. 293-300. pp. 293-300.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
DOI 
2014

Bagdi A, Szabó F, Gere A, Kókai Z, Sipos L, Tömösközi S: Effect of aleurone-rich flour on composition, cooking, textural, and sensory properties of pasta, LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 59: (2, Part 1) pp. 996-1002.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2013

Sárosi Sz, Sipos L, Kókai Z, Pluhár Zs, Szilvássy B, Novák I: Effect of different drying techniques on the aroma profile of Thymus vulgaris analyzed by GC-MS and sensory profile methods, INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 46: pp. 210-216.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
DOI 
2012

Sipos L, Kovács Z, Sági-Kiss V, Csiki T, Kókai Z, Fekete A, Héberger K: Discrimination of mineral waters by electronic tongue, sensory evaluation and chemical analysis, FOOD CHEMISTRY 135: (4) pp. 2947-2953.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
DOI 
2011

László Sipos, Zoltán Kovács, Dániel Szöllösi, Zoltán Kókai, István Dalmadi, Andras Fekete: Comparison of novel sensory panel performance evaluation techniques with e-nose analysis integration, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 25: (5) pp. 275-286.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 12
nyelv: angol
DOI 
2010

Z Kovács, I Dalmadi, L Lukács, L Sipos, K Szántai-Kőhegyi, Z Kókai, A Fekete: Geographical origin identification of pure Sri Lanka tea infusions with electronic nose, electronic tongue and sensory profile analysis, JOURNAL OF CHEMOMETRICS 24: (3-4) pp. 121-130.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 39
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:104 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
73
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
98
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
27
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
28
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
200

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )