Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. XII. 07.
Személyes adatok
Kasza Gyula
név Kasza Gyula
születési év 1977
intézmény neve
doktori iskola
KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témakiíró)
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
SzIE Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola (oktató)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 10%
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola 85%
SzIE Tájépítészeti és Tájökológiai Doktori Iskola 5%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím gyula.kaszagmail.com
telefonszám +36 1 482-6176
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2010
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2005 - Budapesti Corvinus Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Bódi Barbara PhD (2018/12)  TTDI
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Szegedyné Fricz Ágnes (PhD) 2015/01  TTDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Kiss Anna (PhD) (2018/01)  ÉDI
(50%) Vajda Ágnes Gizella (PhD) (2018/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszerbiztonság (kockázatkezelés, kockázatészlelés); Élelmiszermarketing
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Lakner Zoltán, Szendrő Éva, Kasza Gyula, Hajtós István, Ózsvári László: Az etikától a taktikáig: a bioterrorizmusról állatorvosi nézőpontból, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 138: (1) pp. 47-60.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2016

Ágnes Kemenczei, Tekla Izsó, Lajos Bognár, Gyula Kasza: Insects as "new" foods (Rovarok, mint "új" élelmiszerek), ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (2) pp. 1006-1019.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
2014

Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Ács Sándor: Pálinkafőzdék jövedelem- és kockázatelemzése, GAZDÁLKODÁS 58: (2) pp. 143-159.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Kasza Gyula, Barna Sarolta, Bódi Barbara: Fogyasztói kutatások az élelmiszerlánc-felügyelet szolgálatában, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 60: (3) pp. 287-293.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Kasza Gyula, Jóźwiak Ákos, Bódi Barbara, Zsoldos László, Lakner Zoltán: Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégia: kihívások és elvárások, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 135: (8) pp. 481-493.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Kasza Gyula, Zsoldos László, Bódi Barbara: Élelmiszerlánc-biztonsági Stratégia Magyarországon – Tapasztalatok és javaslatok, HADTUDOMÁNY: A MAGYAR HADTUDOMÁNYI TÁRSASÁG FOLYÓIRATA XXIII: (különszám) pp. 183-194.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
2012

Lakner Zoltán, Kasza Gyula, Ózsvári László: A bioterrorizmus története és jelentősége, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 134: (7) pp. 433-441.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.201*
nyelv: magyar
2012

Kasza Gyula, Lakner Zoltán: Social Trenches in the GM Food Battlefield: Experiences of a Survey Series in Hungary, In: Peter Robbins, Farah Huzair (szerk.) Exploring Central and Eastern Europe’s Biotechnology Landscape. London: Springer, 2012. pp. 131-156.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2012

Kasza Gyula, Surányi József, Lakner Zoltán, Bódi Barbara, Deák Ferenc, Faludi Gábor, Horváth Attila, Mészáros László, Szántó Attila, Danczák István: Rendkívüli helyzetek és kezelésük az élelmiszer-kereskedelemben – irányelvek és tapasztalatok, ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68: (3-4) pp. 101-117.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2012

Bódi Barbara, Kasza Gyula: Fenntarthatóság az élelmiszerláncban, MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG 45: (6) pp. 317-323.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
90
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
130
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
5 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
22
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
17
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
122

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2334 ( 2017. I. 15. )