Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 31.
Személyes adatok
Galambos Ildikó
név Galambos Ildikó
születési év 1978
intézmény neve
doktori iskola
PE Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola (témakiíró)
PE Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola (témavezető)
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása PE Kémiai és Környezettudományi Doktori Iskola 10%
PE Vegyészmérnöki és Anyagtudományok Doktori Iskola 90%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Budapesti Corvinus Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím galambos.isooswrc.hu
telefonszám +36 93 536-500
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Pannon Egyetem
egyetemi kutató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Barabás Enikő (PhD) (2019/08)  VMADI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Membránszűrési és membrános anyagátadási műveletek vizsgálata, labor és félüzemi méretben, víz, termálvíz, ill. különböző élelmiszeripari alapanyagok és melléktermékek feldolgozása során.
jelenlegi kutatásainak tudományága bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Rácz Gábor, Milávecz Richárd, Lakner Gábor, Borsos Krisztina, Galambos Ildikó: Operational experiences of a waterworks using biological ammonia removal, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 213-216.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

C J Jones, D Laky, I Galambos, C Avendano, V L Colvin: Life cycle analysis of two Hungarian drinking water arsenic removal technologies, WATER SCIENCE AND TECHNOLOGY 14: (1) pp. 48-60.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2014

Sz Szélpál, Zs Kohány, E Fogarassy, I Galambos, A Koris, J Csanádi, Gy Vatai, C Hodúr: Examination of whey de-fatting by enhanced membrane filtration, ACTA ALIMENTARIA 43: (Suppl. 1) pp. 172-179.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Verasztó B, Galambos I, Vatai Gy, Czermak P, Kovács Z: A membrane filtration-based concept for producing galactooligosaccharides from whey, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 149-152.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Galkó Á ; Rácz G; Galambos I; Vatai Gy: Microfiltration intensification (0,1 µm) using static mixer and aeration in case of whey filtraiton, In: Food Science Conference, 2013: Book of proceedings.Budapest, Magyarország, 2013.11.07 Budapest: Corvinus University of Budapest, pp. 121-124. Kiadvány: Budapest: Corvinus University of Budapest, 2013.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2013

Häyrynen P, Galambos I., Szekrényes K., Keiski L.R., Vatai Gy: Concentration of nitrogen compounds and heavy metals by reverse osmosis - membrane distillation hybrid process, In:Szerk.: Jan Krzysztoforsky, Szerk.: Maciej Szwast The 6th Membrane Conference of Visegrad Countries PERMEA 2013.Varsó, Lengyelország, 2013.09.15-2013.09.19. Varsó: pp. 110-123. Kiadvány: Varsó: 2013.
dokumentum típusa: Konferenciacikk/Előadás vagy poszter cikke
nyelv: angol
2009

Fogarassy E, Galambos I, Bekassy-Molnar E, Vatai G: Treatment of high arsenic content wastewater by membrane filtration, DESALINATION 240: (1-3) pp. 270-273.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 14
nyelv: angol
DOI 
2007

Vatai Gy, Békássyné Molnár E, Puskás K, Galambos I, Márki E: Élelmiszeripari vizek minőségének javítása és a keletkező szennyvizek kezelése, illetve visszaforgatása korszerű megoldásokkal, In: Szerk.: Balla Cs, Szerk.: Siró I Élelmiszer-biztonság és -minőség II.: Élelmiszer-technológiák. Budapest: Mezőgazda Kiadó, 2007. pp. 267-341.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány
nyelv: magyar
2005

Galambos I, Csiszar E, Bekassy Molnar E, Vatai Gy: Mass-transfer model for humic acid removal by ultrafiltration., ENVIRONMENT PROTECTION ENGINEERING 31: (3-4) pp. 145-152.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
2004

Galambos I, Vatai G, Bekassy-Molnar E: Membrane screening for humic substances removal, DESALINATION 162: (1-3) pp. 111-116.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 23
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:41 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
22
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
32
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
100

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )