Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. II. 19.
Személyes adatok
név Lakatos Erika
születési év 1979
intézmény neve
doktori iskola
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím lakatos.erikasze.hu
telefonszám +36 96 566-732
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2006
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Széchenyi István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Kapcsándi Viktória PhD 2015  WAMDI

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Barabás Attila (PhD) 2016/08  SZE-WAMDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Zakar Mihály (PhD) (2020/08)  SZE-WAMDI
hiányos adatú hallgatói:
Hunter-Molnár Rita PhD (2016/08)  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Kutatási tevékenységem elsősorban az alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás sejtműködésre, enzimaktivitásra kifejtett hatásának vizsgálatára irányul.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Hunter-Molnár R, Lakatos E, Kovács Attila J: Alma szeletek száradási paramétereinek vizsgálata, KONZERVÚJSÁG 2015: (1-4)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Szücs P, Vajda K, Szigeti J, Molnár J, Lakatos E, Ásványi B: A Sous-vide, mint kíméletes hőkezelési technológia élelmiszer-higiéniai vonatkozásai, ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS 19: (1) pp. 75-91. Paper 687-3429-1-PB.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2013

Kapcsándi V, Neményi M, Lakatos E: Alacsony teljesítményű mikrohullám hatása a must erjedésére, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2013: (Spec. Issue)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós, Lakatos Erika: Effect of microwave treatment of the grape must fermentation process, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 72-75.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2012

Lakatos Erika, Kovács Attila J, Kapcsándi Viktória, Neményi Miklós: Alacsony teljesítményű mikrohullámú sugárzás hatása a cellobiáz enzim működésére, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 54: (1)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2012

Kapcsándi Viktória, Lakatos Erika, Fábri Zsófia Nóra, Neményi Miklós: Narancslé mikrohullámú hőkezelése, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS: NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM MOSONMAGYARÓVÁRI MEZŐGAZDASÁG- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI KAR KÖZLEMÉNYEI 54: (2)
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2010

Lakatos E, Kovács AJ, Neményi M: Milk fat content determination by combined physical (microwave and convective dehydration) method, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 65: (4) pp. 373-376.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.416
nyelv: Angol és német
2010

Lakatos E, Kovács A J, Végvári Gy, Neményi M: Mikrohullámú sugárzás hatása a fogyasztói tejben lévő lipáz és xantin-oxidáz enzimek működésére, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 132: (12) pp. 728-734.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.300
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: Magyar és angol
2010

Szerencsi Á, Erdei J, Kovács A J, Lakatos E, Neményi M: Effect of microwave irradiation on the aminoglycoside antibiotic sensitivity of Saccharomyces cerevisiae, ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS 52: (2) pp. 3-8.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2009

E Lakatos, A J Kovács, Á Szerencsi, M Neményi: Non-thermal effect of microwave treatment on enzyme suspensions Part II.: Cellulose enzyme activity., REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA : pp. 63-68.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
46
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
66
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
41

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )