Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 13.
Személyes adatok
Szigeti Orsolya
név Szigeti Orsolya
születési év 1973
intézmény neve
Kaposvári Egyetem
Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag)
doktori iskola
KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola (témavezető)
Doktori Iskola Tanácsa
doktori képzéssel kapcsolatos munkájának megoszlása KE Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola 98%
KE GSDI-KE Doktori Iskola Tanácsa 1%
KE Egyetemi Doktori Tanács (tanácskozási jogú tag) 1%
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Kaposvári Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím szigeti.orsolyake.hu
telefonszám +36 82 505-800/3200
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2012
fokozat tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kaposvári Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1998 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 5.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 2.5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Bodrogai László PhD (2017/06)  GSDI-KE
(50%) Boldizsar Bettina PhD (2017/12)  GSDI-KE
(50%) Gelencsér Péter PhD (2017/12)  GSDI-KE
Pintér Attila PhD (2017/12)  GSDI-KE
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
Szűcs Andrea (PhD) 2014/08  GSDI-KE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Bence Krisztina (PhD) (2020/08)  GSDI-KE
(50%) Kumar Pandey Rohit (PhD) (2020/08)  GSDI-KE
(50%) Bardóczky Veronika (PhD) (2017/08)  GSDI-KE
Olsovszky Árpád (PhD) (2017/08)  GSDI-KE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszermarketing
jelenlegi kutatásainak tudományága gazdálkodás- és szervezéstudományok
Közlemények
2015

SZENTE V, SZIGETI O, POLERECZKI ZS, VARGA Á, SZAKÁLY Z: Towards a new strategy for organic milk marketing in Hungary, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 44: (1) pp. 32-38.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Szigeti Orsolya, Szendrő Katalin, Böröndi-Fülöp Nikoletta: Mangalicatermékek fogyasztási szokásai – kvantitatív és kvalitatí­v kutatás eredményei [Consumer behaviour of mangalica products – results from quantitative and qualitative data], ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 11: (1-2) pp. 39-44.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

András Nábrádi, Béla Céhla, Orsolya Szigeti, Zoltán Szakály: Defining the strategic objectives of hungarian mutton product chain and elements of marketing strategy in the beginning of the second decade of the century, APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 8: (2-3) pp. 119-132.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2013

Szigeti Orsolya, Szűcs Andrea, Böröndi-Fülöp Nikoletta, Varga Ákos, Szakály Zoltán: Az optimális élelmiszerjelölés kritériumai a fogyasztók szemszögéből, ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 9: (1) pp. 77-84.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
URL 
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: Consumer beliefs and misbeliefs about dairy products in Hungary, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (2) pp. 181-184.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2012

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Kövér György, Polereczki Zsolt, Szigeti Orsolya: The influence of lifestyle on health behavior and preference for functional foods, APPETITE 58: (1) pp. 406-413.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 36
nyelv: angol
DOI 
2011

Z Szakály, V Szente, Zs Polereczki, O Szigeti: Health conscious consumer and functional foods — Exploration of factors affecting consumer behaviour in Hungary via focus group discussions, ACTA ALIMENTARIA HUNGARICA 40: (3) pp. 335-344.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2009

Szakály Zoltán, Szigeti Orsolya, Szente Viktória: Analysis of consumer habits and attitudes on the Hungarian beef and rabbit market., APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 3: (1-2) pp. 67-70.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
Teljes szöveg 
2006

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Szigeti Orsolya: A közösségi marketing hazai anomáliái és lehetőségei a nemzetközi tapasztalatok tükrében., GAZDÁLKODÁS 50: (2) pp. 37-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2005

Szakály Zoltán, Szente Viktória, Szigeti Orsolya: A hazai közösségi marketingben jelentkező anomáliák és feladatok., ÉLELMISZER, TÁPLÁLKOZÁS ÉS MARKETING 2: (1-2) pp. 3-11.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 6
nyelv: magyar
URL 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:49 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
104
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
185
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
13 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
113

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2357 ( 2017. V. 15. )