Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. XI. 28.
Személyes adatok
név Hegyesné Vecseri Beáta
születési év 1954
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
Elérhetőségek
drótpostacím Vecseri.Beataetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6040
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1989 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
Fogarasi Attila Levente PhD (2016/09)  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Koren Dániel (PhD) (2018/08)  ÉDI
hiányos adatú hallgatói:
Fogarasi Attila Levente PhD ()  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Sörtechnológiai kutatások, termékfejlesztés, malátázás optimalizálás
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Fogarasi Attila-Levente, Kun Szilárd, Tankó Gabriella, Stefanovits-Bányai Éva, Hegyesné-Vecseri Beáta: A comparative assessment of antioxidant properties, total phenolic content of einkorn, wheat, barley and their malts, FOOD CHEMISTRY 167: pp. 1-6.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 3.259**
nyelv: angol
DOI 
2014

Kiss Zsuzsanna, Hegyesné Vecseri Beáta, Kun Szilárd, Fogarasi Attila: Az alakorból készült első magyar biosör gyártástechnológiájának kidolgozása, BIOKULTÚRA 25: (3) pp. 26-30.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2013

Sebestyén A, Kiss Z, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke A: Experiences with laboratory and pilot plant preparation of millet and buckwheat beer, ACTA ALIMENTARIA 42: (SUPPL. 1) pp. 81-89.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.427
nyelv: angol
DOI 
2011

Kiss Zs, Vecseri-Hegyes B, Kun-Farkas G, Hoschke Á: Optimization of malting and mashing processes for the production of gluten-free beers, ACTA ALIMENTARIA 40: (Suppl 1) pp. 67-78.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.444
nyelv: angol
DOI 
2011

Hegyesné Vecseri Beáta, Kiss Zsuzsanna, Kun Szilárd, Fogarasi Attila Levente: Alakor a sörkészítésben, BIOKULTÚRA 22: (3) pp. 26-28.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2010

Kiss Zsuzsanna, Oláh Balázs, Kun-Farkas Gabriella, Hegyesné Vecseri Beáta: A malátázási és a cefrézési folyamatok optimalizálása gluténmentes sörök előállításához, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA LXIV: (1. klnsz) pp. 3-5.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2006

Vecseri-Hegyes B, Fodor P, Hoschke A: The role of zinc in beer production II Fermentation, ACTA ALIMENTARIA 35: (1) pp. 17-24.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.253
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2005

Hegyesné Vecseri Beáta, Farkas Gabriella, Utassy Roland, Panyik Gáborné: Elaboration of the technology for the production of bierbrand in a pilot plant, JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING 111: (1) pp. 11-19.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.902
nyelv: angol
2005

Dr. Hegyesné Vecseri Beáta, Fodor Péter, Hoschke Agoston: The role of zinc in beer production, ACTA ALIMENTARIA 34: (4) pp. 373-380.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.274
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2005

Hegyesné Vecseri Beáta: Az ásványi anyag tartalom tanulmányozása a sörgyártás műveleti lépései során, ÉLELMEZÉSI IPAR 59: (10) pp. 292-295.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
30
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
42
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
9

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )