Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. IX. 27.
Személyes adatok
név Friedrich László
születési év 1976
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Friedrich.Laszlo.Ferencetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6057
mobiltelefon száma +36 30 399-7082
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2008
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Budapesti Corvinus Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2004 - Szent István Egyetem
további (egyetemi docens)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Zeke Ildikó Csilla PhD 2015  ÉDI-BCE
Castillo Luis PhD 2014  ÉDI-BCE

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Darnay Lívia PhD (2017/12)  ÉDI
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Jasper Anita (PhD) 2015/08  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Horváth Ferenc (PhD) (2018/08)  ÉDI
(50%) Tóth Adrienn (PhD) (2018/01)  ÉDI
(50%) Csehi Barbara (PhD) (2017/08)  ÉDI
Palotás Péter (PhD) (2017/08)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Húsipari technológiák
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Lívia Darnay, Ágota Koncz, Éva Gelencsér, Klára Pásztor-Huszár, László Friedrich: Textural properties of low-fat set-type yoghurt depending on mTG addition, MLJEKARSTVO 66: (3) pp. 225-230.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Tóth Adrienn, Németh Csaba, Friedrich László: Szeletelt, főtt tojástermékek - eltarthatóság és csomagolás, BAROMFI ÁGAZAT: BAROMFI- ÉS NYÚLTENYÉSZTŐK LAPJA 16: (1) pp. 66-69.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2015

Tóth Adrienn, Palotás Péter, Németh Csaba, Csehi Barbara, Louis Argüello Castillo, Friedrich László, Balla Csaba, Póti Péter: Increasing shelf life of fish through high hydrostatic pressure treatment, JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 12: pp. 118-122.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Darnay L, Len A, Koncz Á, Friedrich L, Rosta L: Small angle neutron scattering study of nanostructural changes in microbial transglutaminase-treated low-fat yogurt during fermentation, FOOD SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY 24: (6) pp. 2125-2128.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

Németh Cs, Castillo L A, Horváth F, Zeke I, Friedrich L, Balla Cs, Németh Z, Póti P: High hydrostatic pressure: Can we trust published data?, ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 8: (1) pp. 86-94.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2014

Surányi József, Jónás Gábor, Balla Csaba, Németh Csaba, Felföldi József, Friedrich László: Sertéskaraj márványozottságának és egyéb minőségi jellemzőinek vizsgálata, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 136: (8) pp. 479-484.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2012

Dalmadi I, Németh Cs, Mráz B, Friedrich L, Zeke I, Juhász R, Suhajda Á, Balla Cs: Effect of high pressure treatment on liquid whole egg, HIGH PRESSURE RESEARCH 32: (2) pp. 330-336. Paper DOI:10.1080/08957959.2012.687050.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.901
nyelv: angol
URL 
2012

Friedrich L, Tuboly E, Pasztor-Huszar K, Balla C, Ven C: NON-DESTRUCTIVE MEASUREMENT OF OUTER CRUST FORMATION IN DRY SAUSAGE USING ULTRASOUND TECHNIQUE, ACTA ALIMENTARIA 41: (2) pp. 152-160.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2012

Lorincz A, Unger A, Novak A, Szabo K, Csaszar G, Bukovics S, Fulop A, Balla C, Friedrich L, Pasztor-Huszar K, Szalai L: All-inclusive utilisation of sour whey components in different prototypes based on membrane separation, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (4) pp. 439-442.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
89
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
111
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
4 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
65

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )