|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2013. XI. 26. Közlemények |
2012
adattárból, 2013. XI. 26. |
Erdősi O, Szakmár K, Reichart O, Székely-Körmöczy P, Laczay P: Application of the redox potential measurement based rapid method in the microbial hygienic control, ACTA ALIMENTARIA 1: (41) pp. 45-55. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.475 nyelv: angol
|
2012
adattárból, 2013. XI. 26. |
Erdősi O, Szatmári I, Lehel J, Szakmár K, Reichart O, Székely Körmöczy P, Laczay P: Redox potential changes of soil samples due to the presence antibiotic residues, JOURNAL OF VETERINARY PHARMACOLOGY AND THERAPEUTICS 35: (SI Suppl.3.) p. 81. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény nyelv: angol
|
2010
adattárból, 2013. XI. 26. |
Jozwiak Á, Reichart O, Szakmár K: Redoxpotenciál-mérésen alapuló gyorsmódszer Campylobacter jejuni hőpusztulásának vizsgálatára, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 132: (1) pp. 47-53. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.300 nyelv: magyar
|
2009
adattárból, 2013. XI. 26. |
Szakmar K, Reichart O, Erdosi O, Fekete Z: Redox-potential measurement based rapid test for the determination ofmicrobe count in raw milk, MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 131: (6) pp. 365-372. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.200 nyelv: magyar
|
2007
adattárból, 2013. XI. 26. |
O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 2.581 független idéző közlemények száma: 8 nyelv: angol DOI |
2005
adattárból, 2013. XI. 26. |
Syposs Z, Reichart O, Mészáros L: Microbiological risk assesment in the beverage industry, FOOD CONTROL 16: pp. 515-521. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.107 nyelv: angol
|
2001
adattárból, 2013. XI. 26. |
Reichart O: Reaction kinetic interpretation of heat destruction influenced by environmental factors, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 64: (3) pp. 289-294. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.579 független idéző közlemények száma: 5 nyelv: angol
|
1994
adattárból, 2013. XI. 26. |
Reichart O, Mohácsi-Farkas Cs: Mathematical modelling of the combined effect of water activity, pH and redox potential on the heat destruction, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 24: pp. 103-112. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.321 nyelv: angol
|
1994
adattárból, 2013. XI. 26. |
REICHART O: MODELING THE DESTRUCTION OF ESCHERICHIA-COLI ON THE BASE OF REACTION-KINETICS, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 23: (3-4) pp. 449-465. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.321 független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol
|
1991
adattárból, 2013. XI. 26. |
REICHART O: SOME REMARKS ON THE BIAS OF THE MPN METHOD, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 13: (2) pp. 131-141. dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 2 nyelv: angol
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 42 |
|
|
|
|
|