Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. VIII. 11.
Személyes adatok
Tóth Tamás
név Tóth Tamás
születési év 1973
intézmény neve
doktori iskola
KE Állattenyésztési tudományok Doktori Iskola (témavezető)
SzE Wittmann Antal Növény-, Állat- és Élelmiszer-tudományi Multidiszciplináris Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Nyugat-magyarországi Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím toth.tamaske.hu
telefonszám +36 82 505-800
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2005
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Nyugat-magyarországi Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2015 - Kaposvári Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 2.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Márkus Richárd PhD 2012  UIÁDI
Viszket Erna PhD 2012  UIÁDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Gyurcsó Gábor PhD (2016/12)  SZE-WAMDI
(50%) Horváth Éva Rita PhD (2016/08)  SZE-WAMDI
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Palkó Csaba (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
(50%) Pencsné Micskó Anna (PhD) 2015/08  SZE-WAMDI
Beke Károly (PhD) 2012/08  SZE-WAMDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Vida Orsolya (PhD) (2018/08)  SZE-WAMDI
(50%) Nagy Katalin (PhD) (2017/08)  ÁTDI-KE
hiányos adatú hallgatói:
Horváth Éva Rita PhD ()  SZE-WAMDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület védett (bypass) készítmények a szarvasmarha takarmányozásban, tejelõ tehenek glükózellátásának javítása, állati eredetû élelmiszerek táplálkozási értékének javítása takarmányozás útján
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
Közlemények
2016

Carlos Pineda-Vadillo, Françoise Nau, Véronique Cheynier, Emmanuelle Meudec, Marisa Sanz-Buenhombre, Alberto Guadarrama, Tamás Tóth, Éva Csavajda, Hajnalka Hingyi, Sibel Karakaya, Juhani Sibakov, Francesco Capozzi, Alessandra Bordoni, Catherin Guerin-Dubiard, Didier Dupont: n vitro digestion of dairy and egg products enriched with grape extracts: Effect of the food matrix on polyphenol bioaccessibility and antioxidant activity, FOOD RESEARCH INTERNATIONAL in press: p. &.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2016

Tanai Attila, Lelovics Zsuzsanna, Kovács Anett, Hingyi Hajnalka, Csavajda Éva, Kovács Péter, Kovács Nándor, Kanyóné Princes Gyöngyi, Grosz György, Tóth Tamás: Omega-3 zsírsavforrásokkal kiegészített húskészítmények vizsgálata [Analysis of meat products supplemented with omega-3 fatty acid sources], ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 62: (1) pp. 957-978.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Angol és magyar
2016

Márkus Richárd, Németh-Szecsei Timea, Karácsony Péter, Tóth Tamás: Hidegen sajtolt repcepogácsa és DDGS etetésének hatása a hízósertések fontosabb termelési mutatóira, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 65: (1) pp. 51-62.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2014

Horváth É R, Tóth T, Fébel H: A repcedara és -pogácsa felhasználási lehetősége a monogasztrikus állatok takarmányozásában, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 63: (2) pp. 165-183.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2012

Tóth T, Viszket E, Csavajda É, Tanai A, Varga L: Seasonal changes in the fatty acid composition of raw bovine milk produced in the western part of Hungary, MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL 67: (3) pp. 261-264.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2011

Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Kustos K, K Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J, Fébel H: Effect of level and source of vitamin E addition of a diet enriched with sunflower and linseed oils on growth and slaughter traits of rabbits., LIVESTOCK SCIENCE 139: (3) pp. 196-205.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2010

Eiben Cs, Végi B, Virág Gy, Gódor-Surmann K, Maró A, Odermatt M, Zsédely E, Tóth T, Schmidt J: Effect of different dietary ratios of sunflower and linseed oils on growth and carcass traits of rabbits, LIVESTOCK SCIENCE 131: pp. 15-22.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
DOI 
2010

Virág Gy, Tóth T, Schmidt J, Zsédely E, Eiben C: Effect of dietary vegetable oil combined with vitamin E supplementation and gender on the pH and colour of rabbit meat and dissected fat, ACTA ALIMENTARIA 39: (2) pp. 157-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2008

Schmidt J, Husvéth F, Sipőcz J, Fábián J, Tóth T: Dietary manipulations to increase the concentration of conjugated linoleic acid in milk, ACTA ALIMENTARIA 37: (1) pp. 53-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2006

J Schmidt, T Tóth, J Fábián: Rumen fermentation and starch degradation by holstein steers fed sodium-hydroxide- or formaldehyde-treated wheat, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 54: (2) pp. 201-212.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:21 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
93
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
132
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
2 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
10
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
19
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
50

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )