Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
ARCHÍV OLDAL
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 18.
Személyes adatok
név Incze Kálmán
Elérhetőségek
drótpostacím ohkiinterware.hu
telefonszám +36 1 215-0946
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1975
fokozat tudományága kémiai tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1975
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1959 - Országos Húsipari Kutatóintézet Kht. (további intézmény)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
ZSARNÓCZAY GABRIELLA PhD 2011  ÉDI-BCE

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület élelmiszer-ipari, húsipari mikrobiológia; technológia; eltarthatóság; élelmiszer-biztonság; nyersen értlelt, szárított termékek kémiája, mikrobiológiája.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2009

Incze, K.: Mould Ripened susages. in: Handbook of Meat Processing., Ed.: F. Toldrá. Wiley-Blackwell Publishing, Ames, megjelenés alatt., 10 p.
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része
nyelv: angol
2009

Zukál, E., Incze, K.: Drying. in: Handbook of Meat Processing., Ed.: F. Toldrá. Wiley-Blackwell Publishing, Ames, megjelenés alatt, 10 p.
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része
nyelv: angol
2007

Incze, K.: Semidry-fermented Sausages. European Products, Handbook of Fermented Meat and Poultry, Blackwell Publishing, Ames, USA pp. 307-318., 11 p.
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része
nyelv: angol
2004

Incze, K.: Mold-Ripened Sausages, Handbook of Food and Beverage Fermentation Technology, Marcel Dekker, New York, pp- 417-428, 11 p.
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része
nyelv: angol
2004

Incze, K.: Dry and Semi-Dry Sausages, Encyclopedia of Meat Sciences, Academic Press, London pp.1207-1216, 9 p.
dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része
nyelv: angol
1998

Incze, K.: Fermented Sausages, Meat Sci. 49. 164-177., 14 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
1987

Incze, K.: The technology and microbiology of Hungarian salami, Die Fleischwirtschaft 67. 445-447., 3 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: német
1976

Incze, K., Frank, H. K.: Besteht eine Mykotoxingefahr bei der ungarischen Salami I. Teil; II. Teil, Die Fleischwirtschaft 56., 2. 218-225; 866-868, 10 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: német
1976

Incze, K., Mihályi, v., Frank, H. K.: Besteht eine Mykotoxingefahr bei der ungarischen Salami? III. Teil, Die Fleischwirtschaft 56., 1616-1618, 2 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: német
1974

Incze, K., Farkas, J., Mihályi, V., Zukál, E.: Antibacterial effect of cysteine-nitrosothiol and possible precursors thereof, Appl. Microbiol. 27., 202-203., 2 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista A publikációs lista az MTMT-ben innen nem érhető el
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
 
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
100 
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
12 
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
11 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
0 
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
0 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
 

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 2.2358 ( 2017. X. 31. )