Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. XII. 07.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
születési év 1972
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Badakne.Dr.Kerti.Katalinetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak, Gorka Ágnes: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING OnlineFirst: pp. 162-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2015

Katalin Keti Badakné, Kata Manninger Kóczánné: Effect of freezing on a bakery product, In: Szerk.: Engelhardt Tekla, Szerk.: Dalmadi István, Szerk.: Baranyai László, Szerk.: Mohácsi-Farkas Csilla Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings. Budapest: Corvinus University of Budapest, 2015. pp. 8-11.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2014

László Somogyi, Ágnes Gorka, Anita Soós, Katalin Badak Kerti, Kata Kóczán Manninger, Ildikó Szedljak: Effect of immersed herbs on the oxidative stability of edible oils, In: Szerk.: Mizsey Péter, Szerk.: Bokrossy-Csiba Mária, Szerk.: Törcsváryné Kovács Zsuzsanna Műszaki Kémiai Napok 2014 Konferencia Kiadvány: Conference of Chemical Engineering Conference Proceeding 2014. Veszprém: Pannon Egyetemi Kiadó, 2014. pp. 162-166.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2013

Katalin Badak-Kerti, Kata Kóczán-Manninger: Classification of fusarium infected wheat samples with NIR, In: Szerk.: Dalmadi I, Szerk.: Engelhardt T, Szerk.: Bogó-Tóth Zs, Szerk.: Baranyai L, Szerk.: Bús-Pap J, Szerk.: Mohácsi-Farkas Cs Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program: Book of proceedings. Budapest: Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2013. pp. 414-417.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Konferenciaközlemény
nyelv: angol
2010

Szöllősi Attila, Badakné Kerti Katalin: Prebiotikus töltelékkrém kifejlesztése, ÉDESIPAR 56: (2) pp. 15-18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Dr. Badakné Kerti Katalin, Osbáth Nikoletta: Leveles sütőipari termékek, ÉLELMEZÉSI IPAR 63: (4) pp. 107-113.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Investigating isothermal DSC method to distuingish between cocoa butter and cocoa butter alternatives, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 63: (1) pp. 205-219.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Édesipari célzsírok, OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA 50: (2) pp. 58-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Polifenolok a csokoládéban. Csokoládé, OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA 50: (5) pp. 173-176.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma (TV):
20
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma (TV):
21
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek (TV):
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei (TV):
3
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei (TV):
9
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma (TV):
2

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )