Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2017. III. 07.
Személyes adatok
név Badakné Kerti Katalin
születési év 1972
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (témakiíró)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Badakne.Dr.Kerti.Katalinetk.szie.hu
telefonszám +36 1 305-7138
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2001
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2016 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 1.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 1
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Somogyi László PhD 2008  ÉDI-BCE

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Tyahur Szilvia (PhD) 2011/08  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Édesipari anyagismereti és termékismereti kutatások Zsiradékok termoanalitikai viselkedése és technológiai sajátosságaik Sütőipari termékek, alapanyagok vizsgálatai
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2016

Katalin Kerti-Badak, Kata Kóczán-Manninger, Ildikó Szedljak: Monitoring the germination of brown rice, red lentils and flaxseed wit NIR using the Polar Qualification System, In: Szerk.: Viktória Zsom-Muha Proceedings of 1st International Conference on Biosystems and Food Engineering. Budapest: Szent István Egyetem, Élelmiszertudományi Kar, 2016. Paper E101. 6 p.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Könyvfejezet
nyelv: angol
2016

Badakné dr. Kerti Katalin : A liszt, Budapest: Cser Kiadó, 95 p.
dokumentum típusa: Könyv/Szakkönyv
nyelv: magyar
2016

Badakné dr Kerti Katalin, Kóczán Györgyné, Soós Anita, Somogyi László, Szedljak Ildikó: Zsiradék-váltás lisztes termékekben, ÉDESIPAR -: (1) pp. 24-29.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Sokszerzős vagy csoportos szerzőségű szakcikk
nyelv: magyar
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak: Thermodinamical properties of mixed origin fat blends, BULGARIAN CHEMICAL COMMUNICATIONS 46: (Special Issue B) pp. 53-56.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Anita Soós, László Somogyi, Kata Kóczán Manninger, Katalin Badak Kerti, Ildikó Szedljak, Gorka Ágnes: Effect of Immersed Herbs on the Oxidative Stability of Edible Oils, PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING OnlineFirst: pp. 162-166.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2010

Szöllősi Attila, Badakné Kerti Katalin: Prebiotikus töltelékkrém kifejlesztése, ÉDESIPAR 56: (2) pp. 15-18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2009

Dr. Badakné Kerti Katalin, Osbáth Nikoletta: Leveles sütőipari termékek, ÉLELMEZÉSI IPAR 63: (4) pp. 107-113.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Investigating isothermal DSC method to distuingish between cocoa butter and cocoa butter alternatives, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 63: (1) pp. 205-219.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 2
nyelv: angol
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Édesipari célzsírok, OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA 50: (2) pp. 58-66.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2001

Dr. Badakné Kerti Katalin: Polifenolok a csokoládéban. Csokoládé, OLAJ SZAPPAN KOZMETIKA 50: (5) pp. 173-176.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma (TV):
22
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma (TV):
29
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek (TV):
0
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
0 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei (TV):
3
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei (TV):
10
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma (TV):
2

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2357 ( 2017. V. 15. )