Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. VIII. 29.
Személyes adatok
Balogh Krisztián Milán
név Balogh Krisztián Milán
születési év 1978
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Állattenyésztés-tudományi Doktori Iskola (témavezető)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím Balogh.Krisztianmkk.szie.hu
telefonszám +36 28 522-000/1795
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 2007
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
tudományos fokozat, cím Habilitáció
fokozat megszerzésének éve 2015
fokozat tudományága állattenyésztési tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Szent István Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
2012 - Szent István Egyetem
egyetemi oktató
2007 - MTA Támogatott Kutatóhelyek Irodája, MTA-KE Állattenyésztési és Állathigiéniai K (további intézmény)
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 0.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 0
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Bócsai Andrea (PhD) 2016/01  ÁTDI-SzIE
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
(50%) Kövesi Benjámin (PhD) (2020/08)  ÁTDI-SzIE
(50%) Nakade Mangesh (PhD) (2018/08)  ÁTDI-SzIE
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület takarmányozás, takarmány toxikológia, lipidperoxidációs folyamatok
jelenlegi kutatásainak tudományága állattenyésztési tudományok
Közlemények
2015

Krisztián Balogh, Andrea Bócsai, Csilla Pelyhe, Erika Zándoki, Márta Erdélyi, Judit Szabó-Fodor, Miklós Mézes: Effects of Long-term Feeding of Graded Levels of T-2 Toxin-contaminated Diets on Performance, Some Lipid Peroxide and Glutathione Redox Status Parameters of Broiler Chickens, JOURNAL OF POULTRY SCIENCE 52: (3) pp. 176-182.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2015

A Bócsai, Zs Ancsin, Cs Fernye, E Zándoki, J Szabó-Fodor, M Erdélyi, M Mézes, K Balogh: Dose-dependent short-term effects of T-2 toxin exposure on lipid peroxidation and antioxidant parameters of laying hens [Dosis-abhängige, kurzzeitige Effekte einer T-2 Toxin Belastung auf Parameter der Lipid-Oxidation und der antioxidativen Kapazität bei Legehennen], EUROPEAN POULTRY SCIENCE 79: p. online. 8 p.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: német
URL 
2014

Elbaraasi H, Mézes M, Horváth L, Csengeri I, Németh K, Wágner L, Balogh K: Effects of dietary excess of vitamin E and selenium on some production traits, lipid peroxide state and amount/activity of the glutathione redox system in African catfish Clarias gariepinus (Siluriformes, Clariidae) fingerlings, INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOASSAYS 3: (1) pp. 1686-1691.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2013

Ancsin Zs, Erdélyi M, Balogh K, Szabó-Fodor J, Mézes M: Effect of garlic oil supplementation on the glutathione redox system of broiler chicken fed with T-2 contaminated feed, WORLD MYCOTOXIN JOURNAL 6: (1) pp. 73-81.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2012

Balogh K, Weber M, Heincinger M, Kollár Gy, Mézes M: Correlations between daily weight gain, lipid peroxidation and glutation status of liver and kidney in different pig genotypes, ARCHIV FÜR TIERZUCHT-ARCHIVES OF ANIMAL BREEDING 55: (3) pp. 263-271.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
2008

Fodor J, Balogh K, Wéber M, Mézes M, Kametler L, Pósa R, Mamet R, Bauer J, Horn P, Kovács F, Kovács M: Absorption, distribution and elimination of fumonisin B1 metabolites in weaned piglets, FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 25: (1) pp. 88-96.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
DOI 
2008

Fébel H, Mézes M, Pálfy T, Hermán A, Gundel J, Lugasi A, Balogh K, Kocsis I, Blázovics A: Effect of dietary fatty acid pattern on growth, body fat composition and antioxidant parameters in broilers, JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 92: pp. 369-376.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 24
nyelv: angol
DOI 
2007

Balogh K, Weber M, Erdélyi M, Mézes M: Investigation of lipid peroxide and glutathione redox status of chicken concerning a high dietary selenium intake, ACTA BIOLOGICA HUNGARICA 58: (3) pp. 269-279.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
DOI 
2007

Balogh K, Hausenblasz J, Weber M, Erdelyi M, Fodor J, Mezes M: Effects of ochratoxin a on some production traits, lipid peroxide and glutathione redox status of weaned piglets, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 55: (4) pp. 463-470.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 5
nyelv: angol
DOI 
2004

Balogh K, Weber M, Erdélyi M, Mézes M: Effect of excess selenium supplementation on the glutathione redox system in broiler chicken, ACTA VETERINARIA HUNGARICA 52: (4) pp. 403-411.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
független idéző közlemények száma: 20
nyelv: angol
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:81 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
138
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
192
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
1 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
308

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )