Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2015. IX. 23.
Személyes adatok
név Fenyvessy József
születési év 1941
intézmény neve
doktori iskola
DE Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (oktató)
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Debreceni Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím fessymk.u-szeged.hu
telefonszám +36 62 546-034
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1992
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
2011 - Szegedi Tudományegyetem
professor emeritus
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 3
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Bajúsz Ildikó PhD 2009  ÁTDI-DE
(50%) Csanádi József PhD 2005  ÁTDI-DE

  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Tejelő tehenek és a kiskérődzők tejtermelése és a tej minősége. A tejtermékek minősége és technológiája. Tejtermékek és az egészség.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
Közlemények
2013

József Csanádi, Cecilia Hodúr;, József Fenyvessy: The problem of the determination of water and cow milk adulterating goat milk, ACTA TECHNICA CORVINIENSIS – BULLETIN OF ENGINEERING 6: (2) pp. 125-129.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2012

Gyimes Ernő, Csanádi József, Szabó P Balázs, Krisch Judit, Gábor Miklósné, Kovács Erzsébet, Horváthné Almássy Katalin, Baráné Herczegh Ottilia, Fenyvessy József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Szűcs Tibor, Tóth Zsuzsanna, Véha Antal: Funkcionális élelmiszerek fejlesztése: háttér és eredmények, ÉLELMISZER - TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66: (2) pp. 6-14.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk
nyelv: magyar
2012

Lendvai Edina, Krisch Judit, Kárnyáczky Zsuzsanna, Fenyvessy József, Tóth Zsuzsanna, Csanádi József: Új szinbiotikus joghurt fejlesztésének értékelése=Evaluation of the development of sinbiotic yogurt, TEJIPAR: A TEJIPARI IGAZGATÓSÁG ÉS A MITE TEJIPARI SZAKOSZTÁLYÁNAK KÖZLEMÉNYEI 72: (1-2) pp. 37-45.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2012

Fenyvessy József: Állati eredetű élelmiszerek biztonságának egyes kérdései, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS 2012: (49) pp. 153-155.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2010

József Csanádi, Zsuzsanna Kányáczki, Ildikó Bajúsz, József Fenyvessy: Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd; Analecta Technica Szegedinensia (2010/2-3) p. 36-43., REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (2) pp. 36-43.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2010

Ildikó Bajúsz, József Csanádi, József Fenyvessy: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe’s milk, REVIEW OF FACULTY OF ENGINEERING ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2010: (1) pp. 5-9.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2010

Kárnyáczki Zs, Béri B, Fenyvessy J, Csanádi J: Funkcionális tejtermékek kifejlesztésének lehetőségei, AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK = ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS : (40) pp. 33-36.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
2008

Fenyvessy J, Csanádi, J, Jankóné Forgács, J: A feldolgozóipar technológiai megfelelése a jövő kihívásainak, In: Nagy J, Schmidt J, Jávor A (szerk.) A jövő élelmiszerei és az egészség. Debrecen: DE ATC, 2008. pp. 153-161.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány
nyelv: magyar
2008

Fenyvessy J, Csanádi, J, Jankóné Forgács, J: Az élelmiszer alapanyagok minőségi alkalmassága a funkcionális élelmiszerek előállításához, In: Nagy J, Schmidt J, Jávor A (szerk.) A jövő élelmiszerei és az egészség. Debrecen: DE ATC, 2008. pp. 139-153.
dokumentum típusa: Könyvrészlet/Szaktanulmány
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: magyar
1990

Fenyvessy J: A juhtej szomatikus sejttartalma és a masztitiszes tej kedvezőtlen ipari hatása, ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS 5: pp. 431-436.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
72
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
100
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
2
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
3 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
15

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )