Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. V. 08.
Személyes adatok
név Sembery Péter
születési év 1940
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Műszaki Tudományi Doktori Iskola (törzstag emeritus)
Doktori Iskola Tanácsa
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
Elérhetőségek
drótpostacím sembery.petergek.szie.hu
telefonszám +36 28 522-046
saját honlap
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1977
fokozat tudományága élelmiszertudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Magyar Tudományos Akadémia
tudományos fokozat, cím CSc
fokozat megszerzésének éve 1977
fokozat tudományága
fokozatot kiadó intézmény neve MTA
Jelenlegi munkahelyek
1963 - Szent István Egyetem
professor emeritus
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 4
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 3
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
Fogarasi Lajos 2003  MTDI
Géczy Gábor 2003  MTDI

abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Kecskésné Nagy Nóra (PhD) 2015/08  MTDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Élelmiszerek nagyfrekvenciás és mikrohullámú vizsgálata és kezelése.
jelenlegi kutatásainak tudományága agrárműszaki tudományok
élelmiszertudományok
Közlemények
2015

Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: The effect of adequate technical conditions on level of Don toxin in milling process, ANNALS OF FACULTY ENGINEERING HUNEDOARA / INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 49-52.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2015

Eleonóra Nagy Kecskésné, Péter Sembery: Color sorting of bread-making wheat and change of toxin content, ANNALS OF FACULTY ENGINEERING HUNEDOARA / INTERNATIONAL JOURNAL OF ENGINEERING 13: (1) pp. 171-174.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2014

Kecskésné Nagy Eleonóra, Sembery Péter: Hogyan lehet csökkenteni a kenyérgabona Don-toxin tartalmát a feldolgozási folyamatban?, GRADUS 1: (2) pp. 51-57.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény
nyelv: magyar
2013

Korzenszky Péter, Sembery Péter, Géczi Gábor: Microwave Milk Pasteurization without Food Safety Risk, POTRAVINARSTVO 7: (1) pp. 45-48.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
URL 
2012

Tóth L, Beke J, Sembery P, Hajdú J: The roll of biomass in Hungarian energy supply, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH 21: (4) pp. 14-18.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2011

Géczi G, Nagy P I, Sembery P: Mikrohullámú hőkezelés tejre gyakorolt hatásainak vizsgálata, TEJGAZDASÁG: TUDOMÁNY ÉS GYAKORLAT LXXI. évf.: (2011/1-2. szám) pp. 21-27.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: Magyar és angol
2011

Géczi Gábor, Nagy Péter István, Sembery Péter: Állati eredetű élelmiszer termék elsődleges feldolgozása mikrohullámú energiaközléssel, ANIMAL WELFARE - ETOLÓGIA ÉS TARTÁSTECHNOLÓGIA 7: (4) pp. 337-344.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
Teljes szöveg 
2009

Géczi G, Sembery P: Homogeneous heating in the inhomogeneous electric field, BULLETIN OF THE SZENT ISTVÁN UNIVERSITY (GÖDÖLLŐ) 2009: (1) pp. 309-317.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2008

P Sembery, G Géczi: Microwave treatment of food, HUNGARIAN AGRICULTURAL RESEARCH 17: (2-3) pp. 12-16.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
2008

Sembery P: A mikrohullámú technika alkalmazási lehetőségei az élelmiszerek feldolgozásában és a hulladékkezelésben, ÉLELMEZÉSI IPAR &: (7) pp. 199-201.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: magyar
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:
Tudománymetriai adatok
Saját közlemény- és idézőlista Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
94
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
114
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
4
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
11 
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
28
Akkreditációs szempontból jelentős egyéb információk
Összes Publikáció: könyv: 6 könyvrészlet: 10 folyóiratcikk: 49 proceeding: 57 abstract: 23 egyetemi j.: 21 szabedalom: 2 ----------------------- összes publikáció: 168 kutatási jelentés: 49

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )