|
|
Személyi adatlap |
Nyomtatási kép ARCHÍV OLDAL Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2009. III. 18. Közlemények |
2008
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T., Koncz, K-né, Horti, K., Zsomné Muha, V., Polyákné Fehér, K., Kaffka, K., Zsom, T., Hitka, G.: Ultra alacsony oxigéntartalmú légtérben hűtvetárolt zöldségfélék minőségének alakulása a sajátos termékjelllemzők figyelembevételével, Zöldségtermesztés, 39 (3), pp. 13-15 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 5 nyelv: magyar
|
2008
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T.: A szabályozott légterű, ultra alacsony oxigén-tartalmú (CA/ULO) hűtőtárolás, Agrárágazat, 9 (2), pp. 88-90 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 4 nyelv: magyar
|
2007
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T.: A hűtőlánc és logisztikája., In: Balla, Cs., Siró, I. (szerk.) Élelmiszerbiztonság és-minőség II. Élelmiszertechnológiák, pp. 187-196 dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része nyelv: magyar
|
2006
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Emekandoko, A., Horti, K., Sáray, T.: Chances of keeping quality of fresh, raw, early potatoes, with special regard to storage in controlled atmosphere., Acta Alimentaria, 35 (4), pp. 493-500 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.250 független idéző közlemények száma: 11 nyelv: angol
|
2006
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T.: Lehetőségek és korlátok: zöldségfélék hűtőtárolása szabályozott légtérben (1.,2.), Hűtőipar, 54, (2., 3.), pp. 6-10 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 19 nyelv: magyar
|
2002
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T.: Élelmiszerek tartósítása hűtőkezeléssel. Élelmiszerek hűtőtárolása., In Beke, Gy. (szerk.) Hűtőipari Kézikönyv 2., 7-23, 50-82, 96-101, 177-287, 167 p. dokumentum típusa: Könyvfejezet/Szakkönyv része független idéző közlemények száma: 46 nyelv: magyar
|
1996
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T., Zackel, E., Csillag, A., Horti, K.: Structural and other alterations in plant tissues caused by quick-freezing and storage time., Acta Alimentaria, 25, (4), pp. 343-355 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 0.250 független idéző közlemények száma: 10 nyelv: angol
|
1987
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T.: Storage studies with Hungarian paprika (Capsicum annuum L.) and cauliflower (Brassica cretica) used for preservation., Acta Horticulturae, 220, pp. 503-509 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.910 független idéző közlemények száma: 27 nyelv: angol
|
1979
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Sáray, T., Almási, E.: CA storage stability of tomatoshaped paprika (Capsicum annuum L.), Bulletin de l'Institut International du Froid, Paris, 59 (4), pp. 1154-1154 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk impakt faktor: 1.000 független idéző közlemények száma: 16 nyelv: angol
|
1963
kézi bevitellel, 2009. III. 18. |
Vas, K., Sáray T.: Methode zur Bestimmung des Reifegrades von grünen Erbsen und Anwendung bei Sortenversuchen., Die Kälte, 16, pp. 395-398 dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk független idéző közlemények száma: 18 nyelv: német
|
| a legjelentősebbnek tartott közleményekre kapott független hivatkozások száma: | 156 |
|
|
|
|
|