Bejelentkezés
 Fórum
 
 
Személyi adatlap
 Nyomtatási kép
Az adatok hitelességéről nyilatkozott: 2016. VIII. 30.
Személyes adatok
Felföldi József
név Felföldi József
születési év 1954
intézmény neve
doktori iskola
SzIE Élelmiszertudományi Doktori Iskola (törzstag)
Doktori Iskola Tanácsa
adott-e már oktatóként valamely doktori iskolát működtető intézménynek akkreditációs nyilatkozatot? Szent István Egyetem
MAB minősítés
a törzstagság feltételeinek megfelel
(2014. XII. 12.)
Elérhetőségek
drótpostacím Felfoldi.Jozsefetk.szie.hu
telefonszám +36 1 482-6205
saját honlap
saját honlap (angol)
Fokozat, cím
tudományos fokozat, cím PhD
fokozat megszerzésének éve 1997
fokozat tudományága agrárműszaki tudományok
fokozatot kiadó intézmény neve Kertészeti és Élelmiszeripari Egyetem
Jelenlegi munkahelyek
1977 - Szent István Egyetem
egyetemi tanár
Témavezetés
témavezetői tevékenysége során eddig vezetésére bízott doktoranduszok száma 6.5
ezek közül abszolutóriumot szerzettek száma 5
témavezetettjei közül fokozatot szereztek:
(50%) Szöllősi Dániel PhD 2016  ÉDI
(50%) Gillay Bíborka Zsuzsanna PhD 2013  ÉDI-BCE
(50%) Ignát Tímea PhD 2012  ÉDI
(50%) Friedrich László PhD 2008  ÉDI-BCE
Szepes Anett Ágnes PhD 2005  ÉDI
Firtha Ferenc 2008  ÉDI-BCE
(50%) Istella Sándor 2008  ÉDI
Zsomné Muha Viktória 2008  ÉDI-BCE
Vízhányó Tünde 2000  ÉDI

témavezetettjei folyamatban lévő doktori cselekménnyel:
(50%) Dénes Lajos Dénes PhD (2016/12)  ÉDI
(50%) Várvölgyi Evelin PhD (2017/10)  ÉDI
abszolutóriumot szerzett, de nincs folyamatban doktori cselekmény és nincs fokozat:
(50%) Parrag Viktória (PhD) 2016/01  ÉDI
(50%) Soós János (PhD) 2016/01  ÉDI
jelenlegi doktorandusz hallgatói az abszolutórium várható évével:
Kertész István (PhD) (2017/01)  ÉDI
  Témakiírások
Kutatás
kutatási terület Módszerek fejlesztése és vizsgálata gyümölcs- és zöldségfélék keménységének roncsolásmentes mérésére. Gyümölcsök és zöldségfélék szín- és alakvizsgálata számítógépes látórendszerrel.
jelenlegi kutatásainak tudományága élelmiszertudományok
agrárműszaki tudományok
Közlemények
2014

Schmilovitch Z, Ignat T, Alchanatis V, Gatker J, Ostrovsky V, Felföldi J: Hyperspectral imaging of intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 117: (C) pp. 83-93.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.357**
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2013

J Felfoldi, L Baranyai, F Firtha, L Friedrich, Cs Balla: Image processing based method for characterization of the fat/meat ratio and fat distribution of pork and beef samples, PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 9: (1) pp. 27-53.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
nyelv: angol
DOI 
2013

Ignat T, Schmilovitch Z, Feföldi J, Bernstein N, Steiner B, Egozi H, Hoffman A: Nonlinear methods for estimation of maturity stage, total chlorophyll, and carotenoid content in intact bell peppers, BIOSYSTEMS ENGINEERING 114: (4) pp. 414-425.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.357*
független idéző közlemények száma: 1
nyelv: angol
DOI 
2012

L D Dénes, V Zsom-Muha, L Baranyai, J Felföldi: Modelling of apple slice moisture content by optical methods, ACTA ALIMENTARIA 41: pp. 39-51.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.475
nyelv: angol
DOI 
2012

Ignat T, Schmilovitch Z, Fefoldi J, Steiner B, Alkalai-Tuvia S: Non-destructive measurement of ascorbic acid content in bell peppers by VIS-NIR and SWIR spectrometry, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 74: pp. 91-99.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.454
független idéző közlemények száma: 4
nyelv: angol
DOI 
2007

O. Reichart, K. Szakmár, Á. Jozwiak, J. Felföldi, L. Baranyai.: Redox potential measurement as a rapid method for microbiological testing and its validation for coliform determination, INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY 114: (2) pp. 143-148.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 2.581
független idéző közlemények száma: 9
nyelv: angol
DOI 
2006

Gabriella Muskovics, József Felföldi, Etelka Kovács, Rita Perlaki, Tamás Kállay: Changes in physical properties during fruit ripening of Hungarian sweet cherry (Prunus avium L.) cultivars, POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY 40: (1) pp. 56-63.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.892
független idéző közlemények száma: 22
nyelv: angol
DOI 
2005

Zsom T, Herppich W, Balla Cs, Fekete A, Felföldi J, Linke M.: STUDY OF WATER TRANSPIRATION FEATURES OF SWEET PEPPER USING A THERMAL IMAGING SYSTEM AND NON-DESTRUCTIVE QUALITY MONITORING DURING POST-HARVEST STORAGE, JOURNAL OF THERMAL ANALYSIS AND CALORIMETRY 82: (1) pp. 239-243.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 1.425
független idéző közlemények száma: 3
nyelv: angol
DOI 
2000

Tünde Vízhányó, József Felföldi: Enhancing colour differences in images of diseased mushrooms, COMPUTERS AND ELECTRONICS IN AGRICULTURE 26: (2) pp. 187-198.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.379
független idéző közlemények száma: 61
nyelv: angol
DOI 
1993

J. Felföldi, P. László, S. Barabássy, J. Farkas: Dielectric method for detection of irradiation treatment of potatoes, RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY 41: (3) pp. 471-480.
dokumentum típusa: Folyóiratcikk/Szakcikk
impakt faktor: 0.505
független idéző közlemények száma: 8
nyelv: angol
DOI 
a legjelentősebbnek tartott 10 közleményre kapott független hivatkozások száma:109 
Tudománymetriai adatok
Tudományos közlemény- és idézőlista mycite adattárban
a 10 válogatott közlemény közé kiválasztható közleményeinek száma:
175
összes tudományos és felsőoktatási közleményének száma:
218
kiválasztható monográfiák és szakkönyvek:
1
monográfiák és szakkönyvek száma melyben fejezetet/részt írt:
6 
külföldön megjelent, figyelembe vehető tudományos közleményei:
66
hazai kiadású, figyelembe vehető idegen nyelvű közleményei:
59
összes tudományos közleményének és alkotásainak független idézettségi száma:
273

 
Minden jog fenntartva © 2007, Országos Doktori Tanács - a doktori adatbázis nyilvántartási száma az adatvédelmi biztosnál: 02003/0001. Program verzió: 1.2318 ( 2016. XI. 26. )